![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, unul din scopurile căsniciei. Dacă o femeie nu se căsătorește până la 30 și ceva de ani, moment în care se consideră prea bătrână pentru a mai face copii, nu mai are voie nici să se căsătorească? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uimește-mă! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfanta Iuliana, dupa ce a nascut 13 copii, a dus o viata in curatie alaturi de sotul ei. La 55 de ani, fireste, nu esti batrana, dar nici tanara. Daca vrei sa te apropii mai mult de Dumnezeu, poti sa consideri ca acesta e pacatul lui si atat. Condu-l spre mantuire, daca n-ai si alte motive de divort. Fiecare om are si o cruce de dus, nu numai placeri. Duhul desfranarii este un duh rau, iar el fiind mai slab, nu-i poate sta impotriva. Roaga-te pentru el, daca il iubesti. Oricine poate cadea in aceasta ispita. Roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute sa procedezi asa cum iti este de folos (mai ales duhovniceste). Acatistul Sfintei Iuliana din Lazarevo Acatistul Sfintei Maria Egipteanca |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai auzit de meditatie,de vidul mental?Nu cred ca se cuvine sa dau tehnici pe acest forum ca o sa mi pun pe alti in cap.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Am vazut pe multi oameni cazand in pacat din pricina vorbelor lor, insa aproape pe nimeni din pricina tacerii". Sfantul Ambrozie |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...este normal sa' fie greu de perceput acest "mesaj",cand omul cauta' sa'-si dezvolte propriul "management" ,propria constructie.Nu e vina ta,Melissa!?, nu e vina mea!?...dar daca' unul din noi se schimba', atunci peste generatii(daca' Domnul da' viata' mai departe)...omul,sau mai bine zis Omul, va strange egoismul sau cu acest "eu nu inteleg, eu nu vad unde e problema, eu nu a-si putea ..etc". Poate,asa cum spun parintii nostri traitori in Hristos, tocmai acest "eu"...ne departeaza' de Hristos, de Dumnezeu,care...a spus "EU sunt CEL ce sunt". Hai, sa' vedem si din alte "forme", uite deja avem tehnologie HD.Hai!!..sa' vedem ca' de fapt noi traim cu sarpele in casa', atat eu cat si tu, noi traim cu sarpele la sanul nostru,el are diferite forme si nume, inselare,egoism,ura', neincrederea,parere de sine,chiar si prostie.Asta este lumea care am format-o ca paravan ca sa' nu VREM sa' vedem sarpele,care este in tampla noastra'....si care ,de multe ori rade de naivitatea noastra'. Dar, s-a spus clar : "Crede si nu cerceta...", daca' tocmai asta vrea sarpele,ca el sa' fie vazut in altii dar nu in noi,dar...sa' ne duca' la "extremitatea" : eu nu a-si trai cu sarpele in casa',cand ORICE casa' are sarpele ei. ''Omul sfatuieste pe aproapele precum stie; iar Dumnezeu lucreaza în cel ce aude, precum acela a crezut.'' |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
In ceea ce priveste sarpele pe care il invocati din fiecare casa, e simplu. Daca tot avem fiecare "sarpele" nostru, si nu constientizam ca e sarpe, de ce sa mai crestem inca unul care stim clar ca-i sarpe? Fiecare cu serparia lui domnule Machho! Imi ajung probleme mele, de ce sa mi le asum si pe ale altuia, numai ca sa-mi umplu timpul, cu un barbat care ma inseala si ma bate mar? E absurd din punctul meu de vedere. |
|
|||
|
|||
![]()
Cine o considera prea batrana? E mai grea nasterea dar cu ajutorul lui Dumnezeu, se poate!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 16:20:48 |
un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 05.01.2010 23:18:22 |
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 15:49:41 |
Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|