![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Totuși, dacă acel om este creștin va încerca un fel de sincretism tras de păr între teologia biblică și teoriile apariției Universului. L-am încercat și eu o vreme... să vezi ce explicații aveam despre ordinea apariției vieții în Cosmos_alias_Pămîntul_din_Ziua_1 (nu numai pe Pămînt_ca_planetă_din_Ziua_3) înainte de crearea Soarelui. Nu mai caut acum postările că e tîrziu.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 25.10.2012 at 23:55:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
De ce, tu te rogi tot timpul și faci pauze cînd intri pe forum? :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In mai multe locuri de pe glob au fost gasite urme de om contemporane cu ale celor de dinozauri. Tot acolo e un link in care sunt reprezentari ale unor animale mari in perioada antica. In legatura cu varsta pamantului, 6000 de ani nu pot fi pentru ca nu ar corespunde realitatii. Calendarul vechi roman si bizantin avea numerotarea de la facerea lumii (a fost folosit si in Tarile Romane), iar acum ar corespunde anul 7500 si ceva. Aceasta cronologie e mai apropiata de ceea ce stim, ar incapea si potopul si ceea ce stim despre civilizatiile vechi. Toate civilizatiile vechi (sumeriana, egipteana, chinezeasca, indiana) au aparut in jurul anului 3000 inainte de Hristos (la unele putin mai incolo de aceasta data). Si cercetorii se intreaba de ce sute de mii de ani omul nu a evoluat deloc si dintr-o data au inceput sa faca si cladiri impunatoare, si civilizatii, etc. Tot ei spun ca primii oamnei erau la fel de inteligenti ca si noi si creativi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În ce privește falsa problemă a lui "de ce sute de mii de ani omul nu a evoluat deloc", după aceeași logică ne-am putea mira de ce mii și mii de ani omul n-a zburat de loc, iar în mai puțin de o sută de ani a zburat până la lună. Anyways, mulțumesc că mi-ai răspuns la întrebare, chiar dacă în mod indirect. Deci, tu crezi că oamenii au călărit pe dinozauri. Ținînd cont că sursele tale sunt site-uri care fac reclamă "pandantivului orgonic almeea, prin care se pot absorbi energiile Universului", că pe același site se publică articole de genul "Faceți cunoștință cu arcturienii, cea mai avansată civilizație de extratereștrii din întreaga galaxie" etc. etc. etc., nici nu e de mirare.... Last edited by MihaiG; 26.10.2012 at 15:46:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Spre deosebire de d-voastra care considerati ca oamenii calaresc pe leoparzi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va amintit postariule colegului criptobudist, dl. Florin Oltean? Ei bine, uitati-va nitel pe cosmologia budista. Nu vise pare ceva ciudat acolo? Ceva in genul maniscrisului Voynich? Ce e cu metiunile alea de oameni inalti de nu stiu cat, traitori de secole?!? Pe vremea lui Buddha Sakyamuni? Asta e un subiect de topic mult mai interesant decat deliruri scriptolatre, gen "asa e scris, asa credem, moarte inteligentei/stiintei". Adica asa cum este topicul de fata. Ia gineste acilea: http://www.wattpad.com/2440317-zhuan...A2n%C4%83?p=12 Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 26.10.2012 at 17:38:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Datele arheologice din link: In parcul National din Texas sunt multe urme de dinozauri, unele din ele continand si urme de om. Inca din 1989 un paleontolog a demonstrat ca urmeel sunt din acelasi timp, chiar suprapuse. In Rusia oamenii de stiinta au facut publica descoperirea unei pietre cu numeroase urme de dinozaur impreuna cu urme de om, facute in teren moale si apoi solidificate. In 1993 un paleontolog american a descoperit intr-un os de dinozaur datat acum 68 de milioane de ani tesuturi moi, cu vase de sange si alte celule. E imposibil din punct de vedere stiintific, moleculele organice pot rezista cel mult 100.000 de ani. De aceea unii au pus la indoiala descoperirea, dar ultimul studiu, din 2010 a confirmat existenta acestor tesuturi de dinozaur, ceea ce infirma vechimea dinozaurilor. Informatiile sunt si in articolul wikipedia despre paleontolog: http://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Higby_Schweitzer |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|