![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asa, foarte bine, concretizeaza-ti plansul intr-o rugaciune pentru ei si vei fi o buna crestina. Poate nu degeaba le-a trimis Dumnezeu la usa ta. Cineva trebuie sa se roage si pentru ele. Religia lor le obliga sa mearga din usa-n usa, nu ca le-ar place...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
alcoolicul daca nu-si da seama ca-i alcoolic, degeaba ii spun ceilati. daca unii isi doresc sa cunoasca vor citi, vor intreba, vor cauta si vor fi indrumati. nu ma apuc eu sa ma iau de lume pe strada aiurea-n tramvai.
|
||||
|
||||
![]()
gata, stai sa-mi streg lacrimile. mai, ma lasi, cu vrajelile astea sectare, da-ti vina de Dumnezeu ca ne haituiti. stai linistita, la Liturghie ma rog si pentru sectari. religia nu obliga sa bati din usa-n usa si nici sa stai ca lipitoare de om. si daca nu le place sa se lepede de asa religie, ca nu-i in regula.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptu ca alcoolicul nu-si da seama ca e alcoolic nu inseamna ca tu nu trebuie sa ii spui. Apostolii au vestit Evanghelia tuturor, si multi au respins mesajul dar asta nu i-a oprit sa vesteasca in continuare. Ei faceau asta de dragul lui Dumnezeu si nu doar de dragul oamenilor, pt ca Dumnezeu a fost cel care le-a zis sa o faca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Veniti cu un singur verset din Evanghelii, care vorbeste despre nemurirea sufletului inainte de inviere si mostenirea vietii vesnice. Sau, mai bine-i raspundeti lui trice, care a afirmat ca nu gasesti nicaieri in Sfanta Scriptura ceva despre "suflet nemuritor". P.S. Din "raul de argumente" veniti cu unul singur despre care credeti ca este mai edificator (ca sa-l discutam). Zic asta deoarece eu am vazut doar rauri seci de argumente (gramezi de versete care vorbeau de cu totul altceva dar nu despre "suflete nemuritoare"). Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai o problema cu faptul ca moartea intaia este asemuita (in Sfanta Scriptura) cu un somn. Iti imaginezi ca este un somn precum motaiala de pe o banca din gara, in asteptarea trenului. Sau, poate ti se pare ca este asemenea somnului de la amiaza, pe care te obliga mamica sa-l dormi.
Stai linistita. Moartea intaia este un somn de o clipa (cel mort nu are constienta timpului). Acum ai inchis ochii si in clipa urmatoare ii deschizi in fata Mantuitorului. Citat:
Dupa cum ai sesizat, Domnul Iisus Hristos nu si-a incurajat ucenicii spunandu-le ca sunt nemuritori, si atunci cand vor muri de fapt nu vor muri ci vor merge automat in rai (fara sa mai fie nevoie de nici o inviere). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Cred ca ramane de vazut cat vom dormi. Da` stai asa...cine va dormi, de fapt? Trupul e putrezit, duhul separat de trup zici ca nu exista... ![]()
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|