Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2010, 11:01:14
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Nu e vorba de cerut scuze, din ce inteleg din postarile lui Dumitru el se refera la faptul ca multi fac uz de simboluri religioase dar nu traiesc o viata crestina incercand astfel sa isi demonstreze "credinta" prin fel si fel de obiecte.
Asa, si ce treaba are Dumitru sau oricine cu modul in care traieste cineva credinta in sinea lui? De unde ar putea sti? Fiecare sa-si vada de inima lui si s-o lase mai usor cu manifestarile din inimile altora, hm?
Vechi 19.07.2010, 11:04:30
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Nu e vorba de cerut scuze, din ce inteleg din postarile lui Dumitru el se refera la faptul ca multi fac uz de simboluri religioase dar nu traiesc o viata crestina incercand astfel sa isi demonstreze "credinta" prin fel si fel de obiecte.
Exact!!!
Avem o credinta ce nu s-ar vedea nici la microscop (in comparatie cu bobul de mustar).
Insa, consideram ca este un act de mare credinta sa iti plantezi in curte o cruce de asemenea dimensiuni.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 11:08:26
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Exact!!!
Avem o credinta ce nu s-ar vedea nici la microscop (in comparatie cu bobul de mustar).
Insa, consideram ca este un act de mare credinta sa iti plantezi in curte o cruce de asemenea dimensiuni.
Repet, ce te intereseaza pe tine ce fac altii si de unde stii tu ce dimensiune (in microni) are credinta altuia si ce considera el act de mare credinta?
Vechi 19.07.2010, 11:22:12
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Repet, ce te intereseaza pe tine ce fac altii si de unde stii tu ce dimensiune (in microni) are credinta altuia si ce considera el act de mare credinta?
Chiar nu ma intereseaza.
Vorbim doar. Pentru asta sunt forumurile.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2011, 18:02:27
eu putincredincioasa eu putincredincioasa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.04.2010
Implicit ,, langa drum ,la o rascruce ,o femeie-si face cruce,,

Citat:
În prealabil postat de cristiansergiu Vezi mesajul
De multe ori cand plec din oras observ pe marginea drumurilor, in curtile oamenilor cruci (cele de vreo 2-3m). Stiti cumva daca exista un motiv anume pentru care sunt puse? M-ar tenta sa pun si eu o asemenea cruce la casa de la tara.
Shi daca shtiti cumva ceva referinte despre cat costa shi unde se fac, pentru ca am cam cautat pe net shi nu am prea gasit?

Doamne ajuta!
CU TOT DRAGUL SI CU TOT SUFLETUL ITI SPUN DRAGA FRATE INTR-U HRISTOS, PUNE-TI O SFANTA CRUCE DACA STAI LA CASA SAU LA BLOC,ESTE O MARE BINECUVANTARE SA CINSTESTI SFANTA CRUCE, FARA CRUCE NU NE MANTUIM....EU LA BLOC AM PUS O CRUCE DIN DARUL LUI DUMNEZEU SI AM O MARE BUCURIE SUFLETEASCA FACAND ACEASTA JERTFA,MERG ZILNIC SI PUN FLORI SI LACRIMEZ DE FIECARE DATA ,GANDINDU-MA LA JERTFA LUI IISUS ,,cand copilasii trec la scoala si se inchina ,facandu-si semnul Sfintei Cruci ,,SIMT ASA O BUCURIE SI ZIC; DOAMNE SLAVA TIE,,DE CE LA SFINTELE BISERICI SE INALTA DOUA CRUCI LA STINGA SI LA DREAPTA INTRARII IN CURTEA BISERICII ? CA SA NE INCHINAM CU CREDINTA,, DOAMNE AJUTA FRATE,,

Fiecare casa din Betleem are pictata o Cruce LA INTRAREA IN CASA si ieslea in curte !

Last edited by eu putincredincioasa; 05.11.2011 at 18:19:14.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cruce rosie-cruce neagra dianadi Diverse Sarbatori 5 01.10.2016 12:26:21
SFINTA CRUCE cristiboss56 Din Noul Testament 47 20.01.2012 10:29:01
Iisus pe Cruce Templier Knight Din Noul Testament 14 13.12.2010 01:24:04
Cum facem cruce? Danut7 Generalitati 88 28.09.2010 00:58:35
cruce rosie cruce neagra padrevicentiu Generalitati 1 07.08.2010 11:58:19