![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crucile mari, numeroase, dese in fiecare curte la fiecare colt de strada, tot ce este cruce in afara bisericilor, dau senzatia nu de credinciosie asa cum cu avint declari tu din nu stiu ce motiv , ci de CIMITIR. Chiar vrei ca tot orasul sa arate ca un tzintzirim? :))..nu crezi ca avem destule pe cap? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca am sau nu "energii" ce emana din mine nu stiu. Dar ma deranjeaza intotdeauna cand se depaseste grosolan bunul simt, indiferent despre ce este vorba. Comentez aici pe forum, pentru ca de asta exista forumuri. Dar daca maine dimineata, in drum spre serviciu, as vedea prin curtile oamenilor cruci proaspat plantate, te asigur ca nu mi-ar deranja "energiile". Nu ma deranjeaza crucea, daca asta ai inteles. Ci gestul in sine. Nu sunt impotriva bisericilor, atat timp cat ele aduc alinare si speranta oamenilor care cred in ele. Si eu am crezut ... Daca v-as condamna, ar insemna sa ma condamn pe mine ... sa-mi condamn trecutul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca te inchini cand treci prin fata unei biserici este altceva, ca citesti dintr-o carte de rugaciuni in tramvai la fel. Ca tot vorbeai de smerenie, nu cred ca o cruce mai mare arata ca esti mai smerit. Si daca arata ... ce smerenie mai este asta? Last edited by Dumitru73; 16.07.2010 at 09:38:19. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe statuia de la Roma ridicata in cinstea victoriei sale asupra lui Maxentiu (deci a paganismului)Constantin cel Mare este prezentat purtand o cruce in mana, iar pe statuie este scris "victorie obtinuta prin ispiratie divina". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Repet ... nu consider ca asa ceva are legatura cu crucea afisata de Constantin, cu crucile de pe biserici, cimitire, vesminte preotesti, costumele templierilor, etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nici nu se exclud reciproc. Adica poti foarte bine sa fii credincios si in acelasi timp sa afisezi simboluri religioase.
|
||||
|
||||
![]()
Sunt sigur ca daca traiam intr-un stat majoritar musulman nu mai erau atatia "viteji".
Toti ar fi spus ca adevarata credinta se afla in suflet si ca daca vrei s-o arati trebuie s-o arati prin faptele tale, etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vad de ce ar trebui sa ne cerem scuze cuiva ca traim in tara asta si ca avem voie sa facem display de simboluri religioase.
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vorba de cerut scuze, din ce inteleg din postarile lui Dumitru el se refera la faptul ca multi fac uz de simboluri religioase dar nu traiesc o viata crestina incercand astfel sa isi demonstreze "credinta" prin fel si fel de obiecte.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
SFINTA CRUCE | cristiboss56 | Din Noul Testament | 47 | 20.01.2012 10:29:01 |
Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 01:24:04 |
Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 00:58:35 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
|