![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna pentru tine viclen? |
|
|||
|
|||
![]()
Adica nu mincau si fructe animalele de atunci?
Dar Ingerii puteau sa manince din pom? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este vorba de pom.
Este vorba de ASCULTARE. Pomul nu poate fi bun sau rau in sine. Ci actul omului de a nu asculta a provocat caderea din har. (Nu fructul.) De aceea toti cei care nu postesc (sau nu vad rostul postului si a infranarii) ar putea sa-si puna intrebarea daca nu repeta gestul Evei.. (asta pt ca am auzit pe-aici glasuri ca "de ce sa fim pedepsiti pt ce a facut Eva"). Suntem noi mai buni? NU. Noi cadem in pacat mult mai usor.) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar tuturor fiarelor pământului și tuturor păsărilor cerului și tuturor vietăților ce se mișcă pe pământ, care au în ele suflare de viață, le dau toată iarba verde spre hrană”. Și a fost așa." Deci initial omul manca tot ce avea samanta, iar animalele iarba, inclusiv cele ce acum sunt carnivore. Ingerii nu mancau si beau, caci nu aveau trupuri de carne.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci cum de au venit pe pamant si au facut copii cu pamantencele ? Sau cum de au mancat cu Avraam si Lot ? Chiar au mancat carne si lapte la Avraam in acelasi timp desi e interzis.
Deci era rau ca au mancat din pomul acela. Pai de unde sa stie ei daca nu stiau sa faca diferenta dintre bine si rau ? Last edited by izotaurel; 06.05.2010 at 08:08:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt cazuri foarte rare cand ingerii iau trup de om . Dar ca fiinte spirituale ingerii nu beau, nu mananca si nu procreaza.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi stim ca Ingerii puteau sa manince si sa bea cind vroiau pentru ca altfel nu ar fi putut face copiii si sa traeasca cu fetele oamenilor. Numai omului ea fost interzis sa manince din pom atat. Ceilalti (Ingerii) cunosteau binele si raul asta arata ca raul era cu mult timp inainte de a crea pe om si al pune in gradina LUI DUMNEZEU unde era acest pom al cunostintei binelui si raului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar neascultarea ce a generat? In geneza arata ca erau foarte fregvente cazurile cind ingerii se inpreunau cu ficele oamenilor si aveau copii. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am zis ca doar fructul a fost problema. Prima problema a fost faptul ca s-au indoit de Cuvantul lui Dumnezeu aplecand urechea la satan, apoi ca nu au ascultat de Dumnezeu ci au ascultat de satan, apoi ca au luat din fruct. Si problemele inca se tin lant.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre uitarea binelui | ionut12 | Generalitati | 6 | 27.03.2012 15:47:26 |
cunoasterea binelui si al raului | Anna | Despre Sfanta Scriptura | 14 | 27.05.2009 02:45:16 |
Ce inseamna "cunoasterea binelui si a raului"? | mq | Generalitati | 27 | 23.01.2007 06:11:16 |
|