![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum înțelegeți dumneavoastră lucrul acesta? Putem bea cucută așa, mai cu "măsură"? E drept, se poate face imunizare la venin luând cantități mici ("cu măsură"), dar știm noi oare care e pragul peste care să nu trecem? Ne putem juca cu moartea?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde ai vazut tu acolo vin = cucuta? Scrie betie = cucuta. Pricepusi sau mai dezvoltam? |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare că mai degrabă dumneavoastră n-ați înțeles ce-am vrut să spun. Presupun că nu doriți să mai dezvolt...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asemenea aberatii nici nu trebuie intelese. A te opune Sfintei Traditii a Bisericii este inacceptabil, mai ales pe un form crestin-ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]()
In acest fel inteleg ei si textele biblice: iau un verset, se duc la nota din subsol si gata interpretarea, de la care nu se abat.
|
|
||||
|
||||
![]()
tu nu faci diferenta intre vin si betie? intre a bea un pahar si a bea ca porcul?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca neoprotestantii sustin ca natura umana nu mai poate deveni sfanta, ci declarata sfanta, cum oare ar ajunge sa creada ca vinul devine prin invocarea Sfantului Duh, Sangele Domnului? Asa ceva pentru ei este absurd. Sa pastreze tacerea in fata acestor taine. |
|
||||
|
||||
![]()
dezvolta, dezvolta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru dumneavoastră care sunteți ortodoxă este normal și inacceptabil să vă opuneți Tradiției, face parte din identitatea dumneavoastră confesională. Însă mie -un neoprotestant- îmi puteți impune cu forța o asemenea dogmă/practică/(tradiție în ultimă instanță)?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-a cerut dl, AlinB s-o cereți în locul dânsului? ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|