![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iadul este Ego-ul. Raiul este Duhul Sfant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
33. In lume necaz veti avea; dar indrazniti!: Eu am biruit lumea!"(IN 16:33b) In mod natural omul nu face fapte bune, ci fapte instinctuale care sunt placute pentru trup, dar desarte pentru suflet; invatatura lui Hristos ne indruma sa rastignim trupul pentru a nu mai face fapte instinctuale si sa aducem slava lui Dumnezeu prin rugaciuni, smerenie, asceza, deci infranare trupeasca generalizata. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
eu sunt convins ca veti aprecia materialul de la acel link.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu sunt de acord. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte interesant!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aceasta nu este o idee in duh crestin,deoarece adevaratii urmasi ai Lui Hristos nu se bucura de raul altora si nici nu sunt manati de vreun spirit de competitie egoist,diabolic.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sigur nu era ortodox. am citatul exact, cu tot cu nume, pe calculatorul de la muncă. marți ajung. cred că era un cleric din perioada inchizitiei ... înțelegi tu. |
|
|||
|
|||
![]()
Ideea este atribuită fericitului Augustin, fiind extrasă dintr-un pasaj plin de ambiguități al lucrării De Civitate Dei.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 14.12.2012 at 19:32:04. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Destinatia posibila a celor ce parasesc ortodoxia e iadul | spre_rasarit | Generalitati | 70 | 04.01.2012 16:13:17 |
Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:07:08 |
Posibila legatura intre iluministi inselati de draci si reprezentari ale Satanei? | mihailt | Generalitati | 2 | 12.05.2010 18:07:04 |
|