![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar ce detector meserias ai! :)) fii atent cum sta treaba, eva haleste marul si apoi ce face? il ispiteste pe adam! :)) intelegi miscarea? eu, ca atheist :)), dupa cum ti-a detectat aparatul, as zice ca porcaria e in alta parte aici, ispititorul fiind marele magician insusi, dar crestinismul spune asa cum ti-am zis mai sus. adam este cel mai mare pacatos si cel mai mare ticalos din istoria omenirii, el ne-a furat nemurirea. si nu avea decat sa reziste ispitei. dar si aici e o hiba, tu, ca orice mascul pacatos :)), te-ai gandi ca a vazut ala pasarica evei, cositele ei, tzatzisoarele ei :)) si lovit fiind de o erectie monumentala a cedat. numai ca nu-i asa, cica a vazut minunatiile evei d-abia dupa ce a cedat!!! aia e...:)) dar tot ce trebuie sa intelegi este altceva, de fapt, adam a dispretuit porunca directa data de dumnezeu, punct. cine interpreteaza asa greseste. viata pamanteana nu are importanta decat la judecata, daca ai fost "drept" gata, ai terminat cu ea, nu mai conteaza rude, iubiri si alte alea de pe pamant... logica spune ca dimpotriva, daca ajungi la smoala ai imbulinat-o, e invers. :))
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|