|
|
|||
|
|||
Citat:
Odată ce te-au prins în febra împrumuturilor greu mai scapi, am văzut oameni care rostogolesc credite chiar și ca să meargă în vacanță în străinătate an de an, deși orice împrumut care nu e pt investiții, e neperformant. Chiar am sesizat o surpriză neplăcută colegul Igor Paslușnik - Emilian de pe forum mărturisea că avea tot felul de împrumuturi, la un moment dat voia să-și ia un scaun de masaj, nu știu dacă s-a împrumutat pt el și când să ia pt casă nu mai putea accesa mult. Am văzut o predică ce mi se pare realistă că atunci când te împrumuți de fapt nu ești liber, ești rob și creștinul real se ferește de împrumuturi mai ales pt nimicuri electrocasnice, vacanțe astea sunt totuși lucruri inutile.
|
|||
|
|||
Citat:
Asta cu vacantele pe credit mi se pare sinistru. Ce relaxare e aia cand stii ca trebuie sa dai banii inapoi, si cu dobanda. |
|
|||
|
|||
Citat:
Are și doctorat, *deci nu e o persoană fără educație care se aruncă în cheltuieli pt educația precară și un salariu spre 2.000 de euro, dar datorii face mai mari decât câștigă, a întârziat și la plata impozitului la bugetul Primăriei care e scadent în luna Septembrie conform legii și a platit anul următor cu penalități afernte fiecărei luni.
|
|||
|
|||
Cel mai recent sondaj Sociopol, realizat în perioada 9 – 17 iulie 2024, arată o cursă prezidențială puternic disputată.
https://www.facebook.com/MirelPalada...1t3FYhUhDtzzbl Pe primul loc, candidatul PSD, Marcel Ciolacu, cu 25%. Pe locul doi, candidatul AUR, George Simion, cu 19%. Pe locul trei, la strânsă concurență, doi candidați. Mircea Geoană, independent, cu 15%, și Elena Lasconi, candidatul USR, cu 14%. Elena Lasconi este prima dată măsurată în sondajele Sociopol pentru alegerile prezidențiale. Pe locul cinci, candidatul PNL, Nicolae Ciucă, cu 12%. Pe locul șase, candidatul SOS România, Diana Șoșoacă, cu 9%. Pe locul șapte, candidatul independent Cristian Diaconescu, cu 5%. Ierarhia este încheiată de candidatul UDMR, Kelemen Hunor, cu 1%. Cine intră în turul doi, alături de Marcel Ciolacu? În momentul de față, prima șansă o are George Simion, aflat la distanță de 4-5 puncte procentuale de următorii clasați, Mircea Geoană și Elena Lasconi. Sondajul este reprezentativ pentru populația adultă neinstituționalizată cu rezidența în România. Volumul eșantionului: 1,002 persoane. Perioada de culegere a datelor: 9 – 17 iulie 2024. Metoda culegerii datelor: interviuri telefonice (CATI). Marja de eroare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 3.2% _______ Nu știu care e treaba cu sondajul, de sub George Simion trage electorat Diana Șoșoacă. Suveraniștii ar avea o șansă la turul 2 doar dacă Șoșoacă nu face mai mult de 100.000 de voturi. Candidatul PSD la prezidențiale nu știu să fi avut sub 28% în Turul 1, (în afară de Dăncilă în 2019 -22%) . Probabil că în T2 va fi împins cu Ciolacu un candidat PNL-USR, dar e foarte important ca suveraniștii să aibă o compoziție serioasă în Parlament peste 20%, dacă se poate 25%.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 21.07.2024 at 23:53:40. |
|
||||
|
||||
Ați văzut încercarea de asasinare a lui Trump? Chiar a arătat a pronie cerească cum a reușit să scape cu viață:
|
|||
|
|||
Citat:
În mod normal și la el și la Robert Fico dacă se respectau protocoalele, nu se apropiau de președinte și premier. La Trump a fost o breșă permisă special pt a se scăpa de el, chestia e că trăgătorul oricum ar fi fost ucis pt a nu se afla cine l-a instruit, cine i-a făcut planul, cine i-a dat banii șamd. E clar că în mod normal există filtre în care se verifică mașina, rucsacul șamd, pe acoperișuri stau de obicei lunetiști zona e periată dinainte să nu fie plasate arme sau explozibili, iar în apropierea președintelui nu se apropie niciunul fără să fie căutat.
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Mi se pare impropriu zis dublă măsură, că aceasta ar fi când unor lucruri de același fel le-ar fi aplicate standarde diferite din motive preferențiale. Aici nu e chiar așa: afișarea LGBT și mândria de păcat este o stare căzută, dizgrațioasă, și dăunătoare pentru societate. Iubirea și conștiința de neam este o stare de sănătate spirituală și mentală, care înalță pe om spre o mai mare iubire de aproape și de Dumnezeu. Prin echivalarea celor două ca fiind simple „ideologii” diferite se face o secularizare și relativizare a adevărului.
Aici nu e vorba de o „dublă măsură” ci de o promovare și o exaltare a păcatului, dublată de o prigonire și o ocărire a virtuților. Este o măsură modelată invers față de cum a fost rânduit de Dumnezeu, adică o măsura antihristă.
|
||||
|
||||
Posibil ca pronia să fi fost, căci Dumnezeu "nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă (pocăiască) și să fie viu".
|
|||
|
|||
Citat:
90% din răul României e fiindcă nu se vede electoral forța creștinilor și pt faptul că nu au avut grijă creștinii de cultivarea educației moral creștine pt generațiile viitoare.