Un semn?
Buna seara tuturor. Incep aceasta postare dorind sa va instiintez ca nu sunt un om religios, nu am tangente cu biserica sau cu Dumnezeu, dar caut o explicatie din partea celor care sunt mai aproape de Dumnezeu. Nu mi-am completat datele reale si sper ca nu ofensez in vreun fel pe cei care citesc si sunt curiosi cine scrie.
Mi-a murit primul bunic recent, pe care il iubeam (si inca il iubesc) cel mai mult. Si el m-a iubit foarte mult si a murit cu gandul ca nu va mai apuca sa imi spuna la multi ani (bunica deja imi povestise ca vor veni si ei in vizita cu aceasta ocazie). A murit brusc, dupa putin timp de la internarea in spital... Inmormantarea a avut loc tocmai de ziua mea, nu e modul in care ma asteptam sa petrec ziua de nastere, dar daca asta a fost soarta, trebuie sa o accept.
Ma framanta gandul ca el a murit neimpacat cu acea idee si cu faptul ca nu ma mai vazuse de ceva vreme, iubindu-ma mai mult ca pe oricine... L-am visat in noaptea dinainte inmormantarii si in vis mi-a spus "la multi ani." E acesta un semn bun, e un semn ca intr-o alta lume a trecut impacat si a dorit sa-mi transmita asta pentru ca eu sa nu ma mai simt vinovat?
Va multumesc tuturor pentru atentie si pentru raspunsuri
|