Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2011, 23:50:50
Bohnen Bohnen is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.03.2011
Implicit Un semn?

Buna seara tuturor. Incep aceasta postare dorind sa va instiintez ca nu sunt un om religios, nu am tangente cu biserica sau cu Dumnezeu, dar caut o explicatie din partea celor care sunt mai aproape de Dumnezeu. Nu mi-am completat datele reale si sper ca nu ofensez in vreun fel pe cei care citesc si sunt curiosi cine scrie.

Mi-a murit primul bunic recent, pe care il iubeam (si inca il iubesc) cel mai mult. Si el m-a iubit foarte mult si a murit cu gandul ca nu va mai apuca sa imi spuna la multi ani (bunica deja imi povestise ca vor veni si ei in vizita cu aceasta ocazie). A murit brusc, dupa putin timp de la internarea in spital... Inmormantarea a avut loc tocmai de ziua mea, nu e modul in care ma asteptam sa petrec ziua de nastere, dar daca asta a fost soarta, trebuie sa o accept.

Ma framanta gandul ca el a murit neimpacat cu acea idee si cu faptul ca nu ma mai vazuse de ceva vreme, iubindu-ma mai mult ca pe oricine... L-am visat in noaptea dinainte inmormantarii si in vis mi-a spus "la multi ani." E acesta un semn bun, e un semn ca intr-o alta lume a trecut impacat si a dorit sa-mi transmita asta pentru ca eu sa nu ma mai simt vinovat?

Va multumesc tuturor pentru atentie si pentru raspunsuri
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciune pt un semn calatorul Rugaciuni 9 29.12.2012 15:11:02
Ramanerea in ganduri negative: semn al necredintei Va_iubesc Generalitati 10 25.09.2009 19:06:32
Cum recunoastem un semn divin? Dan.22 Generalitati 5 08.01.2009 22:56:10
simpla coincidenta sau e un semn? darinia Intamplari adevarate 14 31.08.2008 07:39:49
Un nou semn divin: Icoana Maicii Domnului Laurentiu Generalitati 18 11.06.2008 20:50:22