![]() |
![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
bună sera m-ați putea sfătui și pe mine ce tip de pâine se poate consuma în post...!
cele de la savoria fară e-uri și fară conservanți sunt buni aici scrie că conține...făină albă de grâu/făină neagră de grâu/făină de secară/apă/maia pudră de secară/FĂINĂ DE MALȚ din secară/GLUTEN DIN GRÂU/ SIROP DE GLUCOZĂ/făină din soia/ENZIME/ULEI VEGETAL/ drojdie/ sare iodată...! dacă nu ce pâine tip toast pot consuma în post...! nu prea mă înțeleg cu franzele etc...! mă fac să suchit...! Last edited by myself00; 22.03.2012 at 20:30:58. |
#2
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Simplu: amesteci drojdia cu zaharul (cu furculita), pana se topeste drojdia, pui apa calduta (nu calda !!!) le torni in faina, faina adusa in casa de o zi, adica sa stea la temperatura camerei, adaugi apa, iti dai seama dupa cum arata aluatul cat trebuie (ăprox 500 ml la 1 kg faina) framanti bine bine, la urma adaugi uleiul, lasi sa dospeasca (maica-mea facea semnul Sfintei Cruci peste covata cand era gata de pus la dospit), o asezi in tavi (2 tavi de cozonac ajung pt 1 kg faina), lasi sa dospeasca inca o data in tavi, incingi cuptorul, bagi tavile, dai focul incet, dupa 30 minute intorci tavile, mai lasi cam 30 minute, si e gata. O scoti din tavi, o pui in prosop sa stea calda, sa se raceasca incet, pana a doua zi, faci semnul Sfintei Cruci, multumesti lui Dumnezeu, o tai si mananci. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
un răspuns (inteligibil) și-ți mulțumesc...însă eu am întrebat de produsul(...) dacă se cade a-l mânca...!
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
de ce nu ar fi bun?
|
#5
|
|||
|
|||
![]()
@dumitru...? poți să fii un pic mai concis.
nu știu ce poate fi atât de greu încât să nu poată răspunde la o banală întrebare...! dacă se cade sau nu să mănânc astfel de toast în timpului postului...! |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar ce te face să faci???
__________________
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" |
#7
|
|||
|
|||
![]()
@DragosP...să sughit...
ești sigur că se poate...? |
#8
|
|||
|
|||
![]()
daca nu are nimic de origine animala in compozitie....eu zic ca se poate manca, intrebarea este cat de daunatoare sanatatii sunt toate acele adaosuri chimice.... fii sigur ca sunt de sinteza, nu naturale
|
#9
|
||||
|
||||
![]()
Sunt precisă!
De ce întrebi? Ah, să nu uit: "&" înseamnă "și". Dacă vrei "sau" folosește "|".
__________________
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" |
#10
|
|||
|
|||
![]()
Ia cu apa kangen, ca sa nu-ti mai stea in piept/gat, de aia suchiti!
![]() Si mesteca mai bine... ![]() Nervul frenic e responsabil de sughit, situat undeva in preajma plexului solar, statul painii (dumicatului) in zona respectiva il pune in actiune.. Last edited by Adriana Cluj; 23.03.2012 at 14:41:15. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? | pompi | Preotul | 16 | 21.03.2011 20:32:41 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
mancarea in post este rugaciunea.atentie | yulyan | Generalitati | 0 | 15.11.2007 15:54:23 |
|