Buna la toti, pentru a nu face o discutie haotica, voi separa afirmatii distincte de topicul exact al discutiei despre "Evoltuia, o religie a antihristului". Voi da referinta la afirmatie (ce poate fi urmarit prin citirea legaturilor inapoi catre sursa):
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Nu cred ca ati inteles, nu e vorba de fosile, ci de fosilele intermediare. Fosilele normale nu ne intereseaza din puntul de vedere al teoriei evolutioniste, doar fosilele intermediare. Nu e vorba nici ca Darwin si-a fundamentat teoria pe fosile, spunea ca lipsa fosilelor intermediare nu o argumenteaza, in acel timp.
(...) Practic v-am explicat toate argumentele, care arata ca nu exista niciun evolutionism si nu a existat, e doar o teorie in care trebuie sa crezi fara vreo dovada.
|
Deoarece acest subiect este doar despre citatul lui Darwin, nu voi argumenta nimic despre Archeopterix, sau de genul.
Citatul lui Darwin, (tradus in romana) este:
Citat:
De ce atunci nu este in fiecare formatie geologica si in fiecare stratum sa fie plin de astfel de legaturi intermediare? Geologia cu siguranta nu ofera nici unul dintre aceste lanturi organice clar graduale; si asta, probabil, este cea mai obisnuita si serioasa obiectie ce poate sa fie spusa impotriva teoriei. Explicatia consta, dupa cum cred, in extrema imperfectiune a geologiei. In primul rand, trebuie tinut in vedere ce fel de forme intermediare ar trebui, in aceasta teorie, sa fie existat formal!
|
Darwin a zis clar ca:
formele (animalele/plantele) intermediare ar fi existat indiferent de fosile deoarece "
Explicatia consta, dupa cum cred, in extrema imperfectiune a geologiei".
Voi compara cu ce ati spus (in original) dumneavoastra:
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Da, exista si citatul din Darwin. Darwin credea ca dovezile fosile erau "poate cea mai evidentă si serioasă obiectie ce putea fi adusă teoriei."
Capitolul dedicat de Darwin dovezilor fosile este intititulat "Asupra imperfectiunii arhivei geologice". Ajuns la chestiunea formelor intermediare (acele fosile presupuse a avea caractere ce dovedesc trecerea de la un tip la altul)Darwin a scris următoarele: "... verigi intermediare? Cu certitudine, geologia nu a scos la iveală nici măcar o singură forma cu treceri organice fin gradate iar aceasta este poate cea mai serioasa obiectie ce poate fi adusa teorei"
|