![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Am o verișoara credincioasă. Merge la biserică, se roagă,postește,are fapte bune pe care eu le-as dori dar nu le am,trăiește în curăție.Se spovedește des,se împărtășește des. Este foarte emotiva, sensibilă,amabila ,bunavoitoare. Problema e ca nu a făcut față la nici un loc de muncă până acum. Trăiește din pensiile părinților care sunt bătrâni. Ea are 43 de ani și are doar 8 ani vechime. A schimbat zeci de job-uri. Peste tot i se pare ca mediul concurențial și atitudinile șefilor,colegilor,sarcinile de serviciu o depășesc cu mult. După câteva luni își da singura demisia. Acum a întrat intr-o cumplită deznădejde. Ca nu are vechime. Ca nu va avea pensie. Ca va ajunge pe străzi ,prin gunoaie când vor muri părinții ei,ca va fi extrem de săracă și bolnavă la bătrânețe. Cum ar putea sa depășească hiper-sensibilitatea,sa se integreze în societate, sa supraviețuiască,sa câștige pâinea cea de toate zilele,vechime, pensie și asa mai departe? Adică o persoana cu credință puternica în Dumnezeu, dar în fața mediului ostil se pierde total. |
|