![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua si bine v-am gasit!
De mult timp, voiam sa va scriu, simt ca discutand cu dvs aici, voi putea intra si eu in sporire si intr-o odihnire a sufletului meu. Ca tare mi-e sufletul apasat, incarcat. Am dormit mult de la oboseala celor lumesti sau am avut ochii atipiti, si multe ale lui Dumnezeu mi-au trecut pe sub ochi. De ceva timp, am deschis larg ochii, dar in mod timid si bajbaind prin greselile pe care le-am facut din nestiinta duhovniceasca. Imi doresc mult sa sporesc in credinta, in viata crestina si sa corectez cele gresite. Asadar, va intreb: 1) Care-s pasii de urmat? De unde sa incep? 2) Caror sfinti sa ma rog pentru indrumare? 3) Care este buna purtare in demersul meu? 4) Ati avea carti sa imi recomandati? 5) .........spune-ti dvs ce este de spus, de impartasit. Sunt convinsa ca o veti face cu draga si curata inima. Puneti, va rog, gand ziditor la inceputul meu cel bun. Stiti, ma rog adesea la Dumnezeu sa imi puna in cale oameni de la care sa invat, sa lucreze cu mine prin oameni blanzi, sa fiu receptiva la cele ce imi sunt adresate mie. Stiu ca putem invata enorm si de la oameni innegriti de carbunii vietii, dar stiu de asemenea, ca daca cineva arunca cu carbuni catre tine, daca nu te arde, te innegreste, de aceea am preferat intotdeauna sa primesc indrumare de la omul bland, cu odihnire sufleteasca. Va multumesc. Doamne, ajuta! Last edited by apacurgatoare7; 25.09.2025 at 10:46:06. |
|