![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cred k biserik ortodoxa a aparut din dorinta de a da puterea episcopului constantinopolului!totul a fost pt putere!
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica ortodoxa nu e mandra de ea .
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca de multe ori suntem mandrii si nici macar nu ne dam seama de asta...??? Mandria se concretizeaza nu doar prin vorbele noastre, ci mai ales prin atitudinile noastre.:( A te considera singur drept, mantuit si bun este deja din punctul meu de vedere mandrie, pentru ca singurul care poate sa isi dea verdictul inconstestabil este Dumnezeu. :) Daca ne analizam atitudinea noastra fata de celelalte denominatiuni ale crestinismului (ma refer exclusiv la crestinism:): catolici, protestanti etc.) tare ma tem ca am putea identifica semne care nu o sa ne placa.???
Potrivit in acest context cred ca este pilda pe care Domnul nostru Iisus Hristos o spune: pilda vamesului si a Fariseului, pe care am citat-o la topicul Oastea Domnului (daca doriti sa o cititi :) ). Dumnezeu sa ne lumineze cu privire la toate lucrurile, caci " De cei batjocoritori El râde, iar celor smeriți le dă har." Pildele lui Solomon III.34. ;) Multa pace! |
|
|||
|
|||
![]()
Alexandra-ioana. "A te considera singur drept, mantuit si bun este deja din punctul meu de vedere mandrie, pentru ca singurul care poate sa isi dea verdictul inconstestabil este Dumnezeu.
Daca ortodoxia este mantuitoare, asta nu inseamna ca toti orodocsii sunt mantuiti, ci ca unii ortodocsi se mantuiesc. In ceea ce Biserica Ortodoxa ne invata Sfintii Parinti ce sa credem si ce nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
mindria,CEL MAI MARE PACAT PRIN CARE A CAZUT lucifer, si impotriva caruia tre sa luptam pina in ultima clipa a vietii uzind de toate armele razboiului nevazut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
se pare ca am devenit un "sitting duck" pentru tine, dar nu ma supar.:) Esti dezinformat!:) Multa pace!:p |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
de ce Biserica nu face mai mult? | anamariaplop2000 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 18.05.2010 18:07:25 |
Biserica Ortodoxa Secreta | dor | Secte si culte | 17 | 09.11.2009 22:59:20 |
Astăzi 15 februarie Biserica face pomenirea Sf. Apostol Onisim | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 0 | 15.02.2009 15:00:31 |
Biserica face Politica Lui Hristos! | Laurentiu | Generalitati | 0 | 20.05.2007 19:41:24 |
|