![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde pot sa vad si eu lista membrilor de pe acest forum?
Nu exista o asemenea rubrica sau nu am vazut-o eu? |
|
|||
|
|||
![]()
Dar pentru ce iti trebuie? Intreb si eu, caci doar am aflat ca esti adept New Age.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai la ce imi trebuie?
Eu sunt un om curios din fire, asta-i tot. Nu m-a angajat nici o agentie de securitate sa spionez pe careva:rolleyes: Daca aveam interese din astea nu mai spuneam ca sunt adept new age, spunem ca sunt student la teologie sau preot:cool: |
|
|||
|
|||
![]()
Hm. N-ai raspuns de fapt de ce iti trebuie. Si eu sunt foarte curioasa, dar nu ma intereseaza astfel de lucruri, asa fara rost. Orice curiozitate are un scop. Faptul ca nu te-ai deghizat poate sa insemne pur si simplu ca esti f grabit si n-ai tinp sa creezi "invaluirea" necesara. In orice caz, pana nu exorcizezi "scorpia" din tine nu prea ai ce cauta aici. Servus.
|
|
|||
|
|||
![]()
...timp, nu tinp, desigur
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai intrebari de genul :" Cum pot ajunge un bun crestin?", intreaba si iti vor raspunde cei mai in masura, selectiv, nu toti deodata. Curiozitatea de care vorbesti nu-ti ajuta la nimic.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O simpla intrebare... | Sebastian.Seby | Intrebari utilizatori | 3 | 20.02.2011 22:31:50 |
O simpla intrebare formata din mai multe | St Ocea | Generalitati | 104 | 02.01.2011 16:17:34 |
O simpla intrebare ! | nomansland | Generalitati | 14 | 19.07.2010 15:24:05 |
O simpla intrebare | Alexandr_Bazil | Generalitati | 12 | 09.03.2007 10:26:59 |
|