Silvia Cireasa

 Silvia Cireasa
Colaborator
Publica din: 21 Ianuarie 2011
Ultimul articol: 11 Ianuarie 2012
— Silvia Cireasa

Articole Silvia Cireasa

  • Rulada cu praz si ciuperci Rulada cu praz si ciuperci

    Rulada cu praz si ciuperci - Curata si spala ciupercile, taie-le felii si pune-le la calit in putin ulei, cu o ceapa taiata julien. Lasa sa scada destul, adauga sare si piper si pune compozitia intr-un castron.

  • Vinete umplute Vinete umplute

    Vinete umplute - Tai vinetele in jumatati, pe lungime, scoti o parte din miez si le oparesti in apa clocotita cu putina sare timp de 20 minute, apoi le scoti si le asezi intr-o tava de teflon.

  • Sarmale cu orez si stafide Sarmale cu orez si stafide

    Sarmale cu orez si stafide - Pentru umplerea sarmalelor putem folosi foi de varza intregi sau in cazul in care sunt prea mari le taiem in doua. Intindem foaia de varza, punem o lingura de umplutura si apoi impachetam sarmaua.

  • Banane la gratar Banane la gratar

    Bananele se aseaza pe gratar si se frig pe ambele parti, pana ce coaja devine maronie. La fiecare banana se curata o fasie groasa de coaja, in partea superioara.

  • Zacusca cu mere Zacusca cu mere

    Merele, morcovii si ceapa se curata si se rad prin razatoarea mare. Gogosarii si ardeii grasi se taie in doua, se curata de seminte si se dau prin masina de tocat sau se toaca cubulete. Intr-o cratita mare se pun 500 ml de ulei si se calesc intai...

  • Plachie de vinete Plachie de vinete

    Speli vinetele, le cureti de coaja din loc in loc, le tai felii si le sarezi. Dupa 1 ora, le speli, le storci usor si le prajesti in ulei dupa ce le-ai dat prin faina. Toci ceapa si o calesti in ulei, la foc mic, adaugi usturoiul taiat felii pe...

  • Novac la cuptor pe pat de ceapa Novac la cuptor pe pat de ceapa

    Pestii eviscerati, curatati de solzi si scurtati de cap, se spala, se cresteaza la un centimetru distanta, se presara cu sare si piper, apoi se aseaza intru-un vas termorezistent, pe un pat de ceapa taiata julien.