
Dalia
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 30 minute
Durata totala: 45 minute
Portii: 6
Pestii eviscerati, curatati de solzi si scurtati de cap, se spala, se cresteaza la un centimetru distanta, se presara cu sare si piper, apoi se aseaza intru-un vas termorezistent, pe un pat de ceapa taiata julien.
- 2 kg de novac - 2 pesti potriviti
- 6 cepe mari taiate julien
- sare
- piper
- foi de dafin
- 100 ml ulei
- bulion sau suc de rosii
Pestii eviscerati, curatati de solzi si scurtati de cap, se spala, se cresteaza la un centimetru distanta, se presara cu sare si piper, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent, pe un pat de ceapa taiata julien. Se adauga ulei, bulion si apa pana la jumatatea pestilor. Se pun si cateva foi de dafin si se da tava la cuptor o ora, la foc potrivit pana ce pestele e complet facut.
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.