Novac la cuptor pe pat de ceapa

Novac la cuptor pe pat de ceapa Mareste imaginea.
Novac la cuptor pe pat de ceapa 24 Martie 2014


Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 30 minute

Durata totala: 45 minute

Portii: 6


Pestii eviscerati, curatati de solzi si scurtati de cap, se spala, se cresteaza la un centimetru distanta, se presara cu sare si piper, apoi se aseaza intru-un vas termorezistent, pe un pat de ceapa taiata julien.

Ingrediente:
  • 2 kg de novac - 2 pesti potriviti
  • 6 cepe mari taiate julien
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • bulion sau suc de rosii
Instructiuni:

Pestii eviscerati, curatati de solzi si scurtati de cap, se spala, se cresteaza la un centimetru distanta, se presara cu sare si piper, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent, pe un pat de ceapa taiata julien. Se adauga ulei, bulion si apa pana la jumatatea pestilor. Se pun si cateva foi de dafin si se da tava la cuptor o ora, la foc potrivit pana ce pestele e complet facut.

Despre autor

Silvia Cireasa Silvia Cireasa

Colaborator
7 articole postate
Publica din 21 Ianuarie 2011

24 Martie 2014

Vizualizari: 17932

Voteaza:

Novac la cuptor pe pat de ceapa 5.00 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post