Clopotele Catedralei Reintregirii vor bate astazi la ora 12 in semn de alarma fata de pericolul scaderii demografice

 

Astazi la ora 12, timp de 2 minute, clopotele Catedralei Reintregirii vor bate in semn de primejdie pentru natiunea romana pusa in pericol de scaderea demografica accentuata.


Inititiva apartine PC, care incearca sa atraga astfel atentia in legatura cu criza demografica creata din cauza mortalitatii crescute a populatiei, imbatranirea si scaderea drastica a natalitatii. Potrivit conservatorilor, daca aceasta criza demografica se va adanci, din cei 23 de milioane de romani vom ajunge in urmatorii 10-15 ani la sub 10 milioane. La toate acestea se adauga si ideile infierbantate ale unor persoane care nu respecta valoarea traditionala a societatii, familia, acestea propunand adaptarea la moderitate prin legiferarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex. De asemnea o delegatie a PC, va fi primita de IPS Arhiepiscop Andrei in scopul prezentarii actiunilor derulate de acest partid in cadrul campaniei derulate impotriva legiferarii casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

 

.

29 Noiembrie 2006

Vizualizari: 2108

Voteaza:

Clopotele Catedralei Reintregirii vor bate astazi la ora 12 in semn de alarma fata de pericolul scaderii demografice 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE