![]() |
Citat:
Deci voi care spuneti siguri de voi de unde e Cuvantul, voi care stiti ca e de la diavolul in timp ce voi nu puteti vorbi si scrie asa si nici marturisi asa ca acolo atunci voi care sunteti net inferiori si nu puteti nimic bun, voi de unde sunteti? In afara de minciuni, blestem si hule trufase nimic bun nu va iese pe gura... deci voi, astia ca tine @gpalama, de unde sunteti si cine sufla prin voi? Ti se pare ca prin voi sufla Dumnezeu? Asa duhoare-putoare trufase vine de la Dumnezeu? N-are rost sa te tot certi cu mine pe tema asta incercand sa ma convingi de unde vine putoarea necredintei, tradarii si lasitatii caci v-a raspuns Domnul aici la nedumerirea voastra si la polemica noastra chiar mai inainte de a se ajunge la punctul culminant. Citeste textul din linkul respectiv si smereste-te, ia aminte. Inalt preasfintitul Irineu nu este Biserica? Cele 7 Tr.Ap. nu sunt Biserica? Eu un oarecare mirean din poBOR care sustin ca este vorba de Hristos-Cuvantul nu sunt biserica? Dimpotirva! Voi cei din care ies nesfarsite hule si minciuni la adresa Domnului nu sunteti biserica, orice rang ati avea si oricati v-ati strange la un loc singuri sau impreuna cu toata lumea ca sa mintiti si sa osanditi pe nedrept, sa blestemati si sa huliti, sigur voi nu vreti sa fiti biserica! |
Domnule Moroco,
Nu te întrista. Chiar dacă nu am postat timp îndelungat am urmărit discuțiile. Văd că ești acuzat și osândit de aproape toți colegii. @gpalama te face sectar deși ești ortodox. Te blesteamă peste tot și-ți dă anateme. Are un limbaj de mahala și cu toate astea se bate în piept că el e ortodox nu tu. @Demetrius te contrazice și te urăște pentru credința lui tantrică. Și el se crede mare ortodox deși crede în budiști. @Adr.iu91 nu discută cu tine, nu-și bate capul, pentru că s-a luat după @gpalama și pentru că el crede mai mult în SF și în teoriile globaliste decât în mărturisirea ta. Vrăjitorul cel sur devenit vraășitorul cel alb din frăția inelului a devenit sfântul pe care îl urmează, uitând că respectivul fuma pipă. @eusingur te urăște că nu i-ai dat bani și pentru că l-ai lovit în mândria rasistă daco-romană. @Iorest nu dicută cu tine crezând că-l umilești dacă dialoghezi cu el. Deci aproape toți te pârăsc și te raporteaza nonstop la admin vrând să te banneze. Nu mai dialoga cu nimeni căci nu mai ai cu cine discuta. Toți te urăsc și-ți vor răul. Dragul meu, dialogheaza doar cu mine și cu cei noi gen @tigeratlantic. Ok? Eu sunt fratele tău ortodox! |
Ce apologie mincinoasa a "victimei" Moroncel.
Hai ca fac si eu una mai jos. Moroncel i-a injurat pe toti de mai sus. Invective defaimare, toti sunt rai. Asa ca nu e victima este defaimator. Moroncel a adus numai mizerii si-a carat olita de noapte si a deversat pe.unde a putut. Moroncel s-a bagat in seama in toate directiile dandu-si cu parerea in maniera sectara pe fievare thread. Colectia de "apoftegme" Moroncel 2021 este nevoie sa fie publicata pentru a vedea acest "produs" al ortodoxiei, vajnicul aparator din 2021. Inafara de contributie toxica nu a adus nimic. Haide ca suna tras de par ca Moroncel-Olita de noapte este victima integului forum... Iar tu Petre care cazi dupa nu stiu cat timp si te apuci sa tamaiezi impreuna cu Moroncel si cu olita lui de noapte... cam grea cazatura. Vezi ca ai ratat posturile alea.in care Moroncel o dadea pe injuratura cot la cot cu productii grele si memorabile, asa ca de la un "cinstit" credincios din niop, acum victima in ochii unui corector gramatical. Cred ca poti sa umpli un sac cu injuraturile lui Moroncel. Cred ca e nevoie sa revezi postarile lui... Crede-ne ca a raspuns si el cu material injurios corespunzator. Foarte profi pe directia asta Moroncelul. Un Moronc priceput in arta injurioasa. Si bine ai zis la sfarsit sunteti un trio foarte potrivit, o treime a nebuniei: un sectar dereglat patologic, un bolnav (sa nu zicem cum), si un corector prea serios de virgule... Frumoasa adunare crestina ati facut. A tunat si v-a adunat. Cand gura ta te marturiseste Petre... ce sa ii faci. Sunteti toti trei in "genul @tigeratlantic" bine ai zis aici. Nu puteam nici eu sa o zic mai bine decat tine. |
Dă-i pace lui tiger, el nu s-a plasat în nicio tabără a cerut doar păreri pentru că nu are cu cine să vorbească, din păcate în fiecare parohie de oraș există cineva care are probleme psihice sau schizofrenie și unde mergeam la parohie a fost o femeie tânără doxă de carte, (mai multe facultăți absolvite) a făcut niște crize nu în Biserică ci în afara slujbelor, dar s-a aflat.
Și noi putem face schizofrenie, alzheimer sau demență dacă nu ne păzim mintea, nu o punem în lucrare și nu ne acoperă Dumnezeu. Spunea teologul Danion Vasile că un prieten de-al lui călugăr căuta viețuitori pentru mănăstire, o bună parte din tinerii aspiranți aveau probleme psihice și nu erau buni și alții nu veneau, cam ăsta e viitorul Bisericii dacă popii lasă familiile să fie sfâșiate și umblă numai după bani, Biserica își pierde rolul taumaturgic. Va trebui ca Biserica să facă o pastorație și pentru cei care suferă de boli psihice,sau fizice grave nu trebuie ca acești oameni să mai ducă un stigmat. |
Citat:
@gpalama mitomania, grozavia si mandria de mare Bârnaba-oximoron, mare blestemator si anatemizator. Ar trebui sa lupte cu inchipuirea de ”mare” ortodox ”cu doua cornite ca ale unui miel dar care vorbeste ca un balaur”, ca un mahalagiu, ca un ultrash, ca un huligan nepricepand ca el lupta pe sfinvers, lupta nu cu neoprotestantii si cu lupii imbracati in blana de oaie sau de berbec ci cu Cele 7 Tr.Ap. si cu ”mai micii Mei”, sau chiar cu Dumnezeu. Deci mai bine si-ar lega o piatra de moara de gat si s-ar arunca in mare decat sa faca rau mai micilor lui Hristos-Cuvantul. @Demetrius, da, mai bine ar lasa caile paganilor, tantrismul, karma, metempsihoza, invataturilr tuturor astrologilor si corcitilor care l-au pacalit si-l duc sa creada in amestecul babilonian de azi, in corcirea religiilor si a credintelor spre a lor pierzare. @Adr.iu91 ar trebui sa lepede starea de naivitate si de transa, de SF si sa nu mai creada in ”sfintii” din filmele politice, ”sfinti” cu pipa-n gura, mari vrajitori, mari razboinici, mari amagitori prezantati ca sfinti ce calaresc cai albi si patroneaza razboaie crancene. Nu pricepe ca in trilogia respectiva Gandalf cel sur a cazut in adanc si apoi s-a ridicat din adanc si a mers la pierzare devenind alb, adica a devenit ”sfant”, de unde avea putere, din iad. E o viclenie, o iluzie si o betie triumfalista care stimuleaza in om orgoliul si mandria de razboinic lumesc, onoarea si trufia regilor, arma si sabia ca mare idol al puterii ”credintei” si ascultarea de vrajitori ce se autoerijeaza in sfinti. @eusingur ar trebui sa lepede mandria si rasismul daco-roman caci rasa asta daco-romana nu e cu nimic mai buna ca orice alta rasa umana. @Iorest ar trebui sa uite supararea caci chiar nu vroiam sa-l umilesc si nu-i vanam postarile ci ma bucuram ca pot sa discut cu cineva care nu posteaza in dorul lelii. Deci s-a suparat si m-a amenintat de parca cine stie ce rau i-as fi facut ca incercam sa-l indrept, sa-i arat ca se poate mai bine, mai in adevar, mai cinstit. S-a suparat caci posta poate pentru slava desarta si daca a vazut ca-l contrazic si ca am dreptate atunci a zis ca-si pierde aprecierile de la oameni. Nu am vrut sa-l umilesc ci sa spun adevarul pe cate un subiect. Daca nu cu el cu cine sa fi dialogat? E adevarat ca si singur pot dialoga dar e un fel de egoism sa fac asta. Deci, fratii astia ortodocsi care m-au parat-raportat sau care m-au amenintat cu para cerand a fi bannat si au laudat fratia inelului, fratia inchizitiei anterioare cand chiar am fost banat pe nedrept fara sa pot sa ma apar, ar trebui sa inteleaga ca nu eu sunt dusmanul lor de exclus ci PACATUL si corceala babilonica din ei, adica NECREDINTA gresita si NECREDINTA lor in Dumnezeu pentru ca sa poata ei mai mult cu Credinta si sfintenia si sa nu poata deloc cu minciuna si pacatul asa cum ai scris domnule Petru7, atat de frumos pe alt thread, ala cu casatoria alba! Dar daca nu cred ei nici in sfanta sosie a apostolului Petru cum crezi ca vor primi textul meu fratesc de acuma? Nu intelegi ca li s-a bagat in cap de catre mai marii lor ca Cele 7 Tr.Ap. sunt secta si le e frica de asta mai rau ca de dracul? Au in ei implantat virusul rabiei si nu pot sa se lamureasca, nu pot sa caute si sa creada ci au fost prschimbati in robocpi ce ruleaza un singur program... te ia... arderea pe rug a ”vrajitoarelor” si apoi dat foc la cetate asa ca Nero iar apoi aruncarea vinei in cor de ”ingerasi”, vina lor pe mine. Eu ii iubesc si respect ca pe niste frati ortodocsi nu de frica bannari. Daca iar ma banneaza adminul, nu eu pierd ci ei. E foarte urat sa ridici marturie mincinoasa si sa ceri lapidarea unui coleg de forum, coleg de discutie. Ei ma urasc de parca i-as minti. Nu ma dau victima, nu tin socoteala, paguba, iata ii iert si sterg cu buretele si uit, de dragul tau Petru7 si de dragul sf. Petru si al lui Dumnezeu. I-am iertat! Daca chiar cred ei ca le-am gresit, atunci le cer iertare asa ca-n ortodoxie dar asta inseamna ca cred mai departe in Cele 7 Tr.Ap. si in Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu! Nu ma lepad! Nu ma lepad nici de teoria Pacman3D-nD! |
Dar mai fă-Èi vreo 5 - 6 useri Èi o să fi majoritar pe forum, nene !
Acuma serios, e jalnic rău să ai nevoie să-Èi faci alter-egouri ca să te lauzi singur.... |
Citat:
Ca Moronco este profetul in NIP si userul Petre7 copiaza sfintii? Avem doi sfinti in NIP? Asta zici Moronco? Ca tu dai profetiile si Petre7 iti tine bagheta magica dupa care reciti? Sau cum faceti voi in NIP, lucrati in grupuri de 2 pentru "pescuit"? Si cum de sosie dar si cum e sfant? Si cine i-a dat certificat de sfintenie, dracul? Moroco? Adica asta de unde a scos-o cu certificatul de sfintenie? Moroncele, eliberati si certificate de sfintenie la cerere? Cat costa? Si dati si icoane persoanlizate cu chipul noilor sfinti? Adica pe Petre7 cat l-a costat sa ajunga in randul sfintilor NIP? Si dupa marirea lui Petre7 ce urmeaza, sa-l ridicati drept a 8a Trompeta NIP? Esti mare Petre7, urmeaza sa fii a 8A Trompeta a nip dupa zisele lui Moroncel. Iar pe Moroncel ce or sa-l faca, marele profet? Mai produce 2-3 "teorii" si deja publica o carte de profetii. Moroncele, de ce nu iti publici si tu profetiile tale, ar fi un best-seller. |
Citat:
Daca n-ati vazut filmul, daca nu-l credeti pe el desi are mesaje APOSTOLICE, inseamna ca n-am de ce ma plange eu de ce nu ma credeti pe mine. E clar sunteti eretici si necredinciosi. |
Citat:
Iata ca sunt unii intelepti de la Dumnezeu (@Petru7) care in loc sa loveasca ca orbii et corbii in marturisitori, mangaie, binecuvinteaza, mantuie, intareste Credinta, lucrul sfinteniei! |
Citat:
Hai ca ai dat-o bine pe forum. Avem un profet si un apostol. Mai ai iepuri in palarie? Si noi restul suntem eretici si necredinciosi in sectarii NIP, un profet si un apostol. |
Citat:
Acum si-a pus Petru7 o poza si de acum l-ai facut in apostol, mistic, mare magician. Adica il aduci si pe el in haznaua ta. Ia-ti pastilele ai sarit peste cele de dimineata. Ai inceput sa vezi apostoli si sa faci asocieri bolnave. Schimba medicamentatia. |
Citat:
Multumesc ca ma ridici la rangul de profet. Eu ziceam ca Cele 7 Tr. Ap. au profetit si profetesc proorocii adevarate care s-au implinit si se implinesc! Biserica ortodoxa e zidita pe temelia Duhului Proorociilor! Nu-l folositi pe post de baba omida ca va ardeti! |
Citat:
Si nu ai zis ca "avaturl lui Petru", ci l-ai facut pe Petru7 copie a lui Petru. Asa ca esti inept in prostiile lasate in urma. Cu gura ta te numesti profet, dar al diavolului. Profet mincinos. Care mananca *** gratuit in teorii, care spune ca "zic revelatie". Tu cu gura ta numesti teoria revelatie, deci te presupui si te numesti profet. Ce au zis Trompetele sectare nici nu s-a implinit si nu are treaba cu ortodoxia. Este un nebun ridicat de diavol care are pretentia ca este profet. Un auto-intitulat profet. |
Citat:
Nu l-am facut apostol ci am zis ca e sfanta sosie a sf. apostol Petru din film! Daca pe el nu-l credeti atunci ce ma mir eu ca nu vreti sa credeti in Cele 7 Tr.Ap.???!... ca de a ma crede pe mine ce sa mai vorbesc? De la necredinta vine potopul, pe ici pe colo, caci potop nu va mai fi ca pe vremea lui Noe caci Dumnezeu se tine de Cuvantul lui Dumnezeu! |
Citat:
Adica tu fa-ti treaba ta acolo, arunca in ortodoxie cu de toate, ca o sa iti primesti dupa munca - munci. Chiar tare, ca in 10 ani de zile ai ramas ca prostul pe dupa gard, ai incercat sa sari de nenumarate ori gardul si tot acolo ai ajuns. Un prost pe care nimeni nu il crede si la care se uita lumea ca la un nebun. Si ai sugerat mai mult ca e chair o sosie a unui apostol, asa cum va pierdeti voi mintea in nebunii.... Adica tu nu doar "sugerezi inofensiv" ci esti de fapt un elucubrant mistic care nu isi ia pastileles. |
Citat:
Citat:
Citat:
Esti atat de analfabet incat nu pricepi textele ci ti le talmacesti pe intelesul rumegusului din cap si a paielor din ochi. Ma rog pentru tine.... poate, poate.... desi demonul trufiei te tine sclav! |
Cat timp esti iesit din Biserica nu poti sa imi tii lectii.
Esti doar o lepadatura care nu isi vede lungul nasului. Inapoi in cotetul de la nip se da mancare |
Citat:
Nu m-am lepadat de Hristos-Cuvantul. Tu esti cel ce te-ai lepadat si-L renegi! Nu eu sunt Pinocchio ci tu esti puiul baronului de Mieunhauzen si mieuni pe toate firele de discutie tot felul de nascoceli, echivalente si mitomanii. Dupa asta ai tupeul sa-mi zici ca eu nu-mi vad lungul nasului? La final iar ai ”triumfat” prin exclusivismul Luxiferic. Vezi, poate sesizezi iar adminul, santajandu-l emotional si trasandu-i sarcini, exact ca un Capo-SS acoperit. Ce sa-ti mai zic... crezi mai departe ca nu tu ci eu am probleme de spitalul 9. |
Apocalipsa din scriptura nu e nebunia cu care ai venit de la spitalul 9.
Du-te la Biserica sa vezi ce e cu apocalipsa nu te mai innebuni singur |
Deci Moroncele tu profiti de lipsa adminului si a celor dinainte ca "sa ai dreptate" de data asta...
Ce jalnic din partea ta esti bun dar "in lipsa". In lipsa altora de pe forum.cand ai ocazia sa te dai in spectacol. Acum cel putin e material pt ezludere definitva. Ce pot sa zic pacat ca adminul nu citeste posturile |
Citat:
Ai vazut lucrarile martistice, minunile, proorociile, pictura, ai vazut incoruptibilitatea, martirajul, rabdarea in temnite comuniste, lupta cu securitatea si cu regimul de trista amintire, ai vazut smerenia, umilinta, viata sfanta, ai vazut Calea cea stramta, ai vazut rugaciunile, cuvintele, invatatura, ai vazut zidirea manastirilor, ai vazut sutele de mii de martori care au multumit caci s-au facut sanatosi de boli incurabile.... Acesti au venit ca niste Trimisi! Pricepe rumegusul din capul tau si paiele din ochiul tau cel drept? Daca nu poate sau nu vrea atunci păroblema e la tine si nicidecum la mine! Eu am primit Trambitarile ca un ortodox cinsiti. Tu nu vrei sa le primesti si vrei ca toata lumea sa faca asa ca tine, sa se lepede de Dumnezeu si sa creada in minciuna si necredinta ta. NU SUNT DEMONI, NICI DEMONIZATI SI NU AU PROBLEME! Voi aveti probleme. V-a infectat unii cu rabie si ati ajuns un fel de zombie! Cu voi se intampla ca in filmele americane cu Apocalipsa zombi! |
Citat:
Deci sunteti o colectie de sectari unii nebuni unii demonizati pe unii ii bagati gratuit in oala voastra. Dar toti sunteti "trimisi". Deci tu zici ca esti venit de la 9 sau din alta parte nu eu Hristos nu a suflat prin aia ca tine picati de la 9. Esti sub tratament pentru psihoza si halucinatii grave hai recunoaste Avem si noi medici te putem.ajuta. Poate nu etotul pierdut. Pricepe tu ca ti-ai pirdut mintile - asta este adevarul. Restul formului a priceput asta. |
Citat:
Nu esti capabil de intelegere! Esti decat o flasneta contaminata cu rabie! |
Sectare, tu doar repeti ca papagalul "NIP, NIP NIP" si oricine incearca sa et aduca pe calea cea dreapta a BOR isi primeste ... mizeria NIP de la tine.
Sectare vezi-ti putin de capul tau fa un control mental. Daca merg la duhovnicul tau cu toate elucubratiile astea de pe forum te alunga din biseirca si iti da anatema. Ia zi-ne si noua unde e duhovnicul tau sa-i facem o intalnire un telefon ceva sa ii aratam minunatia de "ucenic". Sau tu prizezi pe la "duhovnicii alesi ai nip" dar nu pe la aia rai din ortodoxie ca nu "se pricepe" ??? |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Dar chiar n-a avut nimeni curiozitatea sa ii vada canalul de youtube ? E linkul chiar in semnatura lui, la vsovivi
Uitati si aici link direct https://www.youtube.com/user/oaiaratacita21 |
Citat:
Pare in sevraj pe canal pare drogat. Oricum arata ca sectarii aia rusi neingrijiti care repeta nebunii. Are ochii impaienjeniti. Da da trebuie sa luptam cu nebunii ca asta care indeamna lumea la nebunii. Bai moroncele aduna-ti viata ca esti om in yoata firea cu minte de copil. Rade lumea de tine ca esti nebun ca o faci pe nebunul. Si pe bune dreptate. |
Citat:
Pacat ca nu are nimeni rabdare sa urmareasca un filmulet pâna la capat. Ar ramane cu ceva important pentru mantuirea sa. Credeti in Cele 7 Tr.Ap? Daca nu credeti intrebati-va serios de ce nu credeti. Eu cred. Voi nu puteti crede. Va spun eu de ce eu pot crede, pentru ca eu am cititit! De aia cred, am citit, am ascultat mesajele audio. Am auzit pe film chiar vocea lui Arsenie Boca. Cine nu citeste n-are cum crede!.. degeba asteapta minuni si semne sau invoiri de la duhovnici. ”Cine cauta gaseste si cine bate i se deschide!” Va e lene? Abea apoi avem ce sta de vorba! |
Au cautat pe dracu si l-ai gasit.
Sau te-a gasit el. Te impartasesti nespovedit. Penttu ca degeaba te duci la imparrasit daca nu le spui alora si nu le explciit ca esti sectar. Nu ai cum sa te imoartasesti cat timp nu le arati "cufereala" de pe forum. Pentru mantuire? E o cufereala ordinara ce zici Bai mosnegele nu ti-a explicat nimeni ca esti unafara bisericjj |
Citat:
Crede-te tu pe tine si asculta tu de tine-biseraca mitomana. Eu ascult de Dumnezeu, de sfinti si de preoti! Ok? Tu chiar crezi ca nu stie Dumnezeu ce scriu pe forum? Crezi ca nu stie Dumnezeu pe cine marturisesc, in Cine cred? Te dovedesti de necredincios, de ateu. Stie duhovnicul tau ce postezi?.. caci Dumnezeu stie! Simte si vede cum Îl palmuiesti la fiecare postare! |
Ai 20 de ani de postari esti diavol cu state vechi.
Satana daca nu te indrepti o sa te bata Dumnezeu. |
Citat:
Tu nu ai nicio notiune duhovniceasca, pardon, ai, doar ca toate sunt pe dos sau rastalmacite. Te iert ca-mi zici satana si diavol, ca e clar ca nu poti pricepe ca de 20 de ani marturisesc pe forum un Adevar : Cele 7 Tr.Apocaliptice raspunzand tuturor rinocerilor contaminati cu rabie de catre cel rau ca nu cumva sa creada si sa nici nu lase pe altii sa creada. Nu va intrebati, voi rinocerii capiati, turbati, de ce oare nu puteti nicicum suporta? Va spun eu, pentru ca sunteti din lume! Asa v-a invatat lumea, sa mintiti, sa huliti, sa nu credeti, sa prigoniti cu nasul pe sus exact ca rinocerii capiati! |
Citat:
Ca noi nu am adus nimic nou, nu avem cum sa gresim.suntem in cele drepte. Intrebarea nu este daca noi gresim pentru ca zicem.cele drepte. Intrebarea este cine ti-a garantat tie penttu asta inafara de .. mintea ta? |
Citat:
In ciuda minunilor, a cuvintelor sfinte, invierilor, vindecarilor, in ciuda tuturor marturiilor, sute de mii in tot Israelul, ei sustineau ca ei nu au cum sa gresaeasca, ca este scris ca nu se va ridica niciun prooroc din Galilea neamurilor, ca ei stau in lege, in cele drept... deci e clar, te crezi ca ipocritul impreuna cu sinedriul de acum 2000 de ani intru cele drepte si crezi ca Iisus lucreaza cu belzebul, ca el e satana, face false minuni, face false invieri, spui ca huleste, ca blasfemiaza... Nu-ti dai seama ca esti pripit si ceri minuni si semne si tot felul de garantii ca sa crezi. Le-a raspuns orbul din nastere: Citat:
Auzi ce zici? Iti vezi trufia? Toti cei care isi astupa urechile si-si inchid ochii nevrand sa vina la vindecare vor muri negresit in pacatele lor, instaurand in biserica exact ca acum 2000 de ani trufia Luxiferica, spurcaciunea pustiirii la loc sfant! Asta a dus la daramarea vechiului Ierusalim! Iata asa aparati voi ortodoxia! |
Sau aici... puteai posta o singura data aici.
Citat:
Nu e om de rând, El este domnul Țării Românești (Moșu de la Maglavit). Eu nu ți-aș dori vrodată să ajungi să ne cunoști, Nici ca Dunărea să-nece spumegând a tale oști. După vremuri mulți veniră, începând cu acel oaspe, Ce din vechi se pomenește, cu Dariu a lui Istaspe; Mulți durară, după vremuri, peste Dunăre vrun pod, De-au trecut cu spaima lumii și mulțime de norod; Împărați pe care lumea nu putea să-i mai încapă Au venit și-n țara noastră de-au cerut pământ și apă - Și nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimânt, Cum veniră, se făcură toți o baltă ș-un fund de mormânt. Te fălești că înainte-ți răsturnat-ai valvârtej Oștile leite-n zale de-”mpărați” și de ”viteji”? Tu te lauzi că Apusul înainte ți s-a pus?... Ce-i mâna pe ei în luptă, ce-au voit acel Apus? Laurii voiau să-i smulgă de pe funtea ta de fiere, A rațiunii biruință căta oricine, sultan-ule. Eu? Îmi apăr sărăcia și nevoile și neamul... Și de-aceea tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, Mi-e prieten numai mie, iară ție dușman este, Dușmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste; N-avem oști, dară iubirea de moși e un zid Care nu se-nfiorează de-a ta faimă, Baiazid!” ”Și abia plecă bătrânul... Ce mai freamăt, ce mai zbucium! Codrul clocoti de zgomot și de arme și de bucium, Iar la poala lui cea verde mii de capete pletoase, Mii de coifuri lucitoare ies din umbra-ntunecoasă; Călăreții umplu câmpul și roiesc după un semn Și în caii lor sălbatici bat cu scările de lemn, Pe copite iau în fugă fața negrului pământ, Lănci scânteie lungi în soare, arcuri se întind în vânt, Și ca nouri de aramă și ca ropotul de grindeni, Orizontu-ntunecându-l, vin săgeți de pretutindeni, Vâjâind ca vijelia și ca plesnetul de ploaie... Urlă câmpul și de tropot și de strigăt de bătaie. În zadar striga-mpăratul ca și leul în turbare, Umbra morții se întinde tot mai mare și mai mare; În zadar flamura verde o ridică înspre oaste, Căci cuprinsă-i de pieire și în față și în coaste, Căci se clatină rărite șiruri lungi de bătălie; Cad asabii ca și pâlcuri risipite pe câmpie, În genunchi cădeau pedestri, colo caii se răstoarnă, Când săgețile în valuri, care șuieră, se toarnă Și, lovind în față, -n spate, ca și crivățul și gerul, Pe pământ lor li se pare că se năruie tot cerul... Mircea însuși mână-n luptă vijelia-ngrozitoare, Care vine, vine, vine, calcă totul în picioare; Durduind soseau călării ca un zid înalt de suliți, Printre cetele păgâne trec rupându-și large uliți; Risipite se-mprăștie a dușmanilor șiraguri, Și gonind biruitoare tot veneau a țării steaguri, Ca potop ce prăpădește, ca o mare turburată - Peste-un ceas păgânătatea e ca pleava vânturată. Acea grindin-oțelită înspre Dunăre o mână, Iar în urma lor se-ntinde falnic armia română.” |
Cred ca am demonstrat cat esti de nebun Moroco in toate directiile.
|
Continua aici, demonstreaza ce vrei aici!
Citat:
:71::21: (PS: Toiagul mosneagului (voevodul Mircea) este Cuvantul lui Dumnezeu suflat prin Cele 7 Trambite Apocaliptice care striveste capoSSul sharpelui). |
Daca nu-s chiar asa nebun cum ar vrea unii asta nu inseamna ca sunt sfant si perfect, sunt un pacatos care isi rabda greu pornirile patimase si nu face fata tradarilor sub presiuni, pacatelor-desfranarilor si ispitelor, izbucnirilor rautatilor agresive-justitiar-razbunatoare, rele pripit-smintite, ce vin prin mine ca sa aduc jertfe de ipocrism si de sinceritate nefătzarnica fatza de pacat si de punga cu serpi de arama si bani murdari plini de dorinte si poftele electro-magneto-Uânțețeșelaciuniuilor perverse. Mint si spun adevarul pe dos ca fraiUrul si ca ipocritii cei rai, prosti si fricosi! Vai de tine capernaumilintza si panciovila ca esti mare si ingamfat ca erereptilozaurul posterizat si posteriorizant! Esti Trufus-Gozila, Tiranozaur rex KingKong BingBong PingPong, Batman, Subperman, CatManWomen, Scatman, Rahan, BruceLee ochisori de rahat, razbunatroii gen Hulk, Thor, Căpitanul America, Ochi-de-Șoim, Văduva Neagră, Corbul, Dr. Justice, Gonflatius, Îngâmfui, Casanova, Gailord Facker, Luxifer, HarryPoter-PokerFace si alti capcauni madăfacă-stiupideisholl, mari beroi lumesti-lumistocari de benzi desenate cu care sunt tzepuiti copiii sa nu creada in Dumnezeu ci in puteri vrajitoresti pagane desfranate care apara lumea, vai de capul ei si de oamenii din ea.
Aici pe forum am postat si sub nickurile: vsovi, vsovivi, vsovivivi si Trimisul daca intereseaza pe cineva. Cum fac mici excese, neascultari, nepasari iesind din Cuvant, din ascultare, cum mi se intampla numai rele de parca organismul ar stii ca gresesc si reactioneaza lovindu-ma cu tot felul de chestii ce-mi provoaca dureri. In tot acest timp duhurile rele, diavolii vor sa ma las pacalit ca sa ma ia in labordelatorie, sa tradez, sa ma cada de partea lor, de partea pacatului, a pacatuirii, ma lingusesc, ma maresc, ma indreptatesc sa-mi pun speranta si increderea in ei, sa nadajduiesc in veghetorii cazuti aflati in cadere si sa faca comunis desfranat si mandru cu mine, sa las dupa ei, sa ma fac ca nu vad ca ei incearca sa-si constuiasca idolul in mine, pupilidolashul rasfatzat si laudaros care se scapa de Tata, demonul-demomitzomul care poate singur, singur-mandria si vor sa-i pune nume de lume si cu robocopuU ala vorbesc ei si mie mi se pare ca mi se adreseaza mie daca ma incanta. Iar din minte fac microprocesoare in care amesteca minciuni si da drumul la ratziune si asa te tzepuieste, te face sa te ”lamuresti” pe dos ca sa scapi fugind la baalta ca hypyhotzii hypopotamtamului mare shef de baalta plina de broscutze amagitoare si crocodilozauri ce stau la panda ca VIPeresurile pui naivi si nestiutori ca niste ”feciori”... ispititori. E si o alta chestie de care nu prea pot sa scap. Pacatuiesc, fac rau cuiva bun asa mental, sufleteste si apoi fiindca se repeta ma dau victima pripita si vicleana, arunc in aprinderea furiei vina pe cel-cea caruia tocmai i-am facut rau, hula, viol, lovire de parca el mi-ar fi facut in trecut rau in mod repetat si exact ca un pripit viclean mitoman ma dau iar victima inchipuita aparandu-mi voirea si interesul voirii mele libere si apoi iar ma razbun crunt si gresit de parca ar fi voirea mea, si tot asa ma streSSez ca la reintalnire mi se deschid usile iadului si in multe parti sunt iar atacat simultan de venirea ca o aruncare pe topogan, ca suvoaiele iadului agresiv ce dau buzna prin mine si atunci ma revolt ca sa nu se mai repete raul aruncand vina pe altii de parca altii ar trebui sa asculte de mine si de parca altii nu au facut si nu fac ceea ce ar fi trebuit ca sa nu se mai repete raul, mandrindu-ma apoi dupa reazbunare sau dupa nepasare cu raul facut si refacut si cu fapta rea de parca ar fi fost vorba de savarsirea unei curatenii sau a unei dreptati sau a unei aparari a Credintei dovedindu-ma iar si iar de puturos ipocrit maxim si foarte ”intelept” si cu nume ”mare”, nume de lume, asa de parca as fi un cunoscut. E greu pe interior sa te comporti in tine frumos, smerit, cuvios cu toate persoanele, sfintii, duhurile si sufletele apropiate si nici tie sa nu-ti faci rau vazand cat de mut gresesti in tot ceasul. Te apuca deznadejdea, sau mandria si ca nebunul incepi sa te dai exemplu bun sau invers, te dai prost si pacatos insa chiar fiind prost si facand pacate cu nepasare si nu doar ca te prefaci cum te dai si-ti inchipui, doar asa ca sa fii pe placul lumii si sa scapi mai usor si EUL preia asa un chip si o asemanare turnat-cioplita deductiv-basculanta, judecacioase, stiutoare, indoielnic-repetitiva-mare, ca sa para, sa joace rolul ”eroului”, in sceneta, in scenariul, in povestea echivalenta in care a luat ca prostul minciuna drept adevar inghitind minciuna in buncarul in care s-a zavorat si ca sa se comporte ca intrun film SF in tot felul de echivalente mitomanice in care nu vrea sa ia in seama minciunile ci le considera adevaruri. Chestia e ca reactiile astea de nemultumire si caraiala pripit-vicleana apar des si se manifesta fulgerator si nu le poti opri usor si astfel starea de liniste dispare si e inlocuita de o stare de nemultumire, de stress, la care din pricina grisjilor si neputintelor se adauga teama si disperare care ma imping la tradare si razbunare, la acceptarea compromisului, a starii corupte, a unui comportament de slugarnic, de lingau, de neputincios, de om de nimic, fara suflet, fara cinste, om las ce se complace in atitudini de revolta corupta, gresita, inversa si in razbunari hulicioase pentru ca sa scape din cadere, din repetare, din raul infernal al raului care tot revine ca sa fac rau si pe care nu-l pot opri. Pe interior ma simt de parca as avea doua creiere functionale la capacitati maxime, unul in cap si altul undeva in stomac, langa inima, in piept, in plamani si cand functionez simultan parca functionez in regim dual procesor, multi core si multi thread ca un PC incat in timp ce stau de vorba cu cineva folosindu-mi creierul din cap, in interior, creierul celalat din plaman-stomac pleaca la plimbare, tradeaza, minte, uraste, acuza, face rau si se mandreste. E groaznic si nu pot avea o relaxare si o discutie serioasa, libera cu nimeni caci intru in starea asta de ipocrism disperat si ma ia lumea, ma ia minciuna, din lasitate tradez si ma dau dracilor care ma duc in labordelatorie si lepadare de Dumnezeu, de Credinta. Inchipuindu-ma ca-s mare, ceva shefoc foarte pragmatico-ergonomic-optim puturos faorte intelept dau asa in batjocura si sarcasm, dau stiintza la altii amestecata cu sictireala, cu sila si bataie ca un mare comandant de osti cu idolul legii in burta, foarte furios ca nu s-a facut tereaba, ca nu se face si asta inseamna istov, uitand complet de Credinta si de faptul ca Credintza inseamna implementare cereasca mai presus de orice fapta si de orice lege. Nu vreau sa ma plang, dar asta e starea mea de peste zi in timp ce noaptea parca ma zguduie tot felul de rautati care imi preiau centrii de comanda si control si lovesc mortal asa in semivis si inchipuire persoanele bune apropiate carora sunt dator cu multa recunostiinta si ascultare sau supunere. Ma rog lui Dumnezeu sa ma ierte si abea asa cu multa iertare de sus imi duc zilele in rautatea zilei de azi si de maine caci nu am o credinta ca sa pot invinge greutatile ci asa la voia intamplarii abea abea ma fofilez si ma strecor. Zicea par. Cleopa ca sfat celor ce mergeau pe la manastirea unde era staret: ”sa iubiti biserica, sa ascultati de preotii vostri, sa nu lipsiti de la sfintele slujbe, sa va spovediti regulat, sa faceti milostenie dupa putere, sa va rugati cat mai mult si sa va iubiti duhovniceste unii pe altii.” ... dar e greu daca nu lepezi lumea si numeleU ei din tine la care raspunzi. E greu deci sa lepad si sa las in urma lumea rea, numeU lumii la care raspund, construita si creata de oameni rai si pacatosi, e greu sa ies din iadul ei pentru lumea cea noua a viitorului pe care o creaza si o lucreaza Dumnezeu prin Cuvant si sfinti, e greu caci e nevoie de credinta, de dor, de minte senina si inteleapta, de iubire de ceea ce e de iubit si miluit dar sunt unii care au biruit, deci se poate. Mai am o problema foarte grava cu aia care ma cinsteste si ma linguseste pana ma autotzepuiesc cu hoitshuruburi ca am impresia ca trupu-mi intinereste si nu mai sufera stricaciuni de parca soarele si timpul s-ar fi oprit in loc666... Abea dupa aia constat ca au trecut din pacate 50 de ani de la ceva, 30 de ani de la altceva, 10 ani de la altceva si mie mi se pare ca n-a trecut nimic ba mai mult, am impresia ca-s contemporan si din aceiasi generatie cu apostolii, cu Moise sau chiar cu parintele Avraam daca nu chiar cu Adam. nebunieE!... nu ca-s contmporan cu ei si din aceiasi generatie ci ca trupul si timpul si vocea mea sunt fara gresala si nestricacioase doar in capul meu tzepuit cu hoitsurburi, si de aia ma si inervez pe greselile cele mai minore, nu le suport daca glasul si textul meu e fara "gresala" la implinirea voita a scripturii ca-n reclamele la tuTun. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:15:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.