View Single Post
  #158  
Vechi 21.10.2021, 14:15:46
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.857
Implicit

Daca nu-s chiar asa nebun cum ar vrea unii asta nu inseamna ca sunt sfant si perfect, sunt un pacatos care isi rabda greu pornirile patimase si nu face fata tradarilor sub presiuni, pacatelor-desfranarilor si ispitelor, izbucnirilor rautatilor agresive-justitiar-razbunatoare, rele pripit-smintite, ce vin prin mine ca sa aduc jertfe de ipocrism si de sinceritate nefătzarnica fatza de pacat si de punga cu serpi de arama si bani murdari plini de dorinte si poftele electro-magneto-Uânțețeșelaciuniuilor perverse. Mint si spun adevarul pe dos ca fraiUrul si ca ipocritii cei rai, prosti si fricosi! Vai de tine capernaumilintza si panciovila ca esti mare si ingamfat ca erereptilozaurul posterizat si posteriorizant! Esti Trufus-Gozila, Tiranozaur rex KingKong BingBong PingPong, Batman, Subperman, CatManWomen, Scatman, Rahan, BruceLee ochisori de rahat, razbunatroii gen Hulk, Thor, Căpitanul America, Ochi-de-Șoim, Văduva Neagră, Corbul, Dr. Justice, Gonflatius, Îngâmfui, Casanova, Gailord Facker, Luxifer, HarryPoter-PokerFace si alti capcauni madăfacă-stiupideisholl, mari beroi lumesti-lumistocari de benzi desenate cu care sunt tzepuiti copiii sa nu creada in Dumnezeu ci in puteri vrajitoresti pagane desfranate care apara lumea, vai de capul ei si de oamenii din ea.

Aici pe forum am postat si sub nickurile: vsovi, vsovivi, vsovivivi si Trimisul daca intereseaza pe cineva.

Cum fac mici excese, neascultari, nepasari iesind din Cuvant, din ascultare, cum mi se intampla numai rele de parca organismul ar stii ca gresesc si reactioneaza lovindu-ma cu tot felul de chestii ce-mi provoaca dureri.

In tot acest timp duhurile rele, diavolii vor sa ma las pacalit ca sa ma ia in labordelatorie, sa tradez, sa ma cada de partea lor, de partea pacatului, a pacatuirii, ma lingusesc, ma maresc, ma indreptatesc sa-mi pun speranta si increderea in ei, sa nadajduiesc in veghetorii cazuti aflati in cadere si sa faca comunis desfranat si mandru cu mine, sa las dupa ei, sa ma fac ca nu vad ca ei incearca sa-si constuiasca idolul in mine, pupilidolashul rasfatzat si laudaros care se scapa de Tata, demonul-demomitzomul care poate singur, singur-mandria si vor sa-i pune nume de lume si cu robocopuU ala vorbesc ei si mie mi se pare ca mi se adreseaza mie daca ma incanta. Iar din minte fac microprocesoare in care amesteca minciuni si da drumul la ratziune si asa te tzepuieste, te face sa te ”lamuresti” pe dos ca sa scapi fugind la baalta ca hypyhotzii hypopotamtamului mare shef de baalta plina de broscutze amagitoare si crocodilozauri ce stau la panda ca VIPeresurile pui naivi si nestiutori ca niste ”feciori”... ispititori.

E si o alta chestie de care nu prea pot sa scap. Pacatuiesc, fac rau cuiva bun asa mental, sufleteste si apoi fiindca se repeta ma dau victima pripita si vicleana, arunc in aprinderea furiei vina pe cel-cea caruia tocmai i-am facut rau, hula, viol, lovire de parca el mi-ar fi facut in trecut rau in mod repetat si exact ca un pripit viclean mitoman ma dau iar victima inchipuita aparandu-mi voirea si interesul voirii mele libere si apoi iar ma razbun crunt si gresit de parca ar fi voirea mea, si tot asa ma streSSez ca la reintalnire mi se deschid usile iadului si in multe parti sunt iar atacat simultan de venirea ca o aruncare pe topogan, ca suvoaiele iadului agresiv ce dau buzna prin mine si atunci ma revolt ca sa nu se mai repete raul aruncand vina pe altii de parca altii ar trebui sa asculte de mine si de parca altii nu au facut si nu fac ceea ce ar fi trebuit ca sa nu se mai repete raul, mandrindu-ma apoi dupa reazbunare sau dupa nepasare cu raul facut si refacut si cu fapta rea de parca ar fi fost vorba de savarsirea unei curatenii sau a unei dreptati sau a unei aparari a Credintei dovedindu-ma iar si iar de puturos ipocrit maxim si foarte ”intelept” si cu nume ”mare”, nume de lume, asa de parca as fi un cunoscut.

E greu pe interior sa te comporti in tine frumos, smerit, cuvios cu toate persoanele, sfintii, duhurile si sufletele apropiate si nici tie sa nu-ti faci rau vazand cat de mut gresesti in tot ceasul. Te apuca deznadejdea, sau mandria si ca nebunul incepi sa te dai exemplu bun sau invers, te dai prost si pacatos insa chiar fiind prost si facand pacate cu nepasare si nu doar ca te prefaci cum te dai si-ti inchipui, doar asa ca sa fii pe placul lumii si sa scapi mai usor si EUL preia asa un chip si o asemanare turnat-cioplita deductiv-basculanta, judecacioase, stiutoare, indoielnic-repetitiva-mare, ca sa para, sa joace rolul ”eroului”, in sceneta, in scenariul, in povestea echivalenta in care a luat ca prostul minciuna drept adevar inghitind minciuna in buncarul in care s-a zavorat si ca sa se comporte ca intrun film SF in tot felul de echivalente mitomanice in care nu vrea sa ia in seama minciunile ci le considera adevaruri.

Chestia e ca reactiile astea de nemultumire si caraiala pripit-vicleana apar des si se manifesta fulgerator si nu le poti opri usor si astfel starea de liniste dispare si e inlocuita de o stare de nemultumire, de stress, la care din pricina grisjilor si neputintelor se adauga teama si disperare care ma imping la tradare si razbunare, la acceptarea compromisului, a starii corupte, a unui comportament de slugarnic, de lingau, de neputincios, de om de nimic, fara suflet, fara cinste, om las ce se complace in atitudini de revolta corupta, gresita, inversa si in razbunari hulicioase pentru ca sa scape din cadere, din repetare, din raul infernal al raului care tot revine ca sa fac rau si pe care nu-l pot opri.

Pe interior ma simt de parca as avea doua creiere functionale la capacitati maxime, unul in cap si altul undeva in stomac, langa inima, in piept, in plamani si cand functionez simultan parca functionez in regim dual procesor, multi core si multi thread ca un PC incat in timp ce stau de vorba cu cineva folosindu-mi creierul din cap, in interior, creierul celalat din plaman-stomac pleaca la plimbare, tradeaza, minte, uraste, acuza, face rau si se mandreste.

E groaznic si nu pot avea o relaxare si o discutie serioasa, libera cu nimeni caci intru in starea asta de ipocrism disperat si ma ia lumea, ma ia minciuna, din lasitate tradez si ma dau dracilor care ma duc in labordelatorie si lepadare de Dumnezeu, de Credinta. Inchipuindu-ma ca-s mare, ceva shefoc foarte pragmatico-ergonomic-optim puturos faorte intelept dau asa in batjocura si sarcasm, dau stiintza la altii amestecata cu sictireala, cu sila si bataie ca un mare comandant de osti cu idolul legii in burta, foarte furios ca nu s-a facut tereaba, ca nu se face si asta inseamna istov, uitand complet de Credinta si de faptul ca Credintza inseamna implementare cereasca mai presus de orice fapta si de orice lege.

Nu vreau sa ma plang, dar asta e starea mea de peste zi in timp ce noaptea parca ma zguduie tot felul de rautati care imi preiau centrii de comanda si control si lovesc mortal asa in semivis si inchipuire persoanele bune apropiate carora sunt dator cu multa recunostiinta si ascultare sau supunere.

Ma rog lui Dumnezeu sa ma ierte si abea asa cu multa iertare de sus imi duc zilele in rautatea zilei de azi si de maine caci nu am o credinta ca sa pot invinge greutatile ci asa la voia intamplarii abea abea ma fofilez si ma strecor.

Zicea par. Cleopa ca sfat celor ce mergeau pe la manastirea unde era staret: ”sa iubiti biserica, sa ascultati de preotii vostri, sa nu lipsiti de la sfintele slujbe, sa va spovediti regulat, sa faceti milostenie dupa putere, sa va rugati cat mai mult si sa va iubiti duhovniceste unii pe altii.” ... dar e greu daca nu lepezi lumea si numeleU ei din tine la care raspunzi.

E greu deci sa lepad si sa las in urma lumea rea, numeU lumii la care raspund, construita si creata de oameni rai si pacatosi, e greu sa ies din iadul ei pentru lumea cea noua a viitorului pe care o creaza si o lucreaza Dumnezeu prin Cuvant si sfinti, e greu caci e nevoie de credinta, de dor, de minte senina si inteleapta, de iubire de ceea ce e de iubit si miluit dar sunt unii care au biruit, deci se poate.

Mai am o problema foarte grava cu aia care ma cinsteste si ma linguseste pana ma autotzepuiesc cu hoitshuruburi ca am impresia ca trupu-mi intinereste si nu mai sufera stricaciuni de parca soarele si timpul s-ar fi oprit in loc666...
Abea dupa aia constat ca au trecut din pacate 50 de ani de la ceva, 30 de ani de la altceva, 10 ani de la altceva si mie mi se pare ca n-a trecut nimic ba mai mult, am impresia ca-s contemporan si din aceiasi generatie cu apostolii, cu Moise sau chiar cu parintele Avraam daca nu chiar cu Adam. nebunieE!... nu ca-s contmporan cu ei si din aceiasi generatie ci ca trupul si timpul si vocea mea sunt fara gresala si nestricacioase doar in capul meu tzepuit cu hoitsurburi, si de aia ma si inervez pe greselile cele mai minore, nu le suport daca glasul si textul meu e fara "gresala" la implinirea voita a scripturii ca-n reclamele la tuTun.
__________________
MoroncEkU înVaț lepădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudbasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUju-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol sputolenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba muldara poftarmorE-pliktisU c@ droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 14.06.2023 at 14:01:38.
Reply With Quote