![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai fi suparat, si citeste cu atentie...asta e stilul meu uneori, dar nu as vrea sa se inteleaga ceva gresit! Ok, sa ma lumineze Dumnezeu, ca am mare nevoie de asta!:) Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Stai stai...sa nu amestecam borcanele, nicidecum sefa promotiei 2004, aveam ceva note bunisoare la obiectele bisericesti...dar pana la sefia promotiei ohooo, cale luuuuunga! ![]() Dar eu cum pot afla daca ati tocit putin bancile facultatii penticostale, sau deloc?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 10.05.2010 at 12:55:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Suficient. Ati demonstrat din plin onestitate si obiectivitate in discutie. Data viitoare sa fiti mai atent la exprimare, eventual sa si cititi ce scrieti. Telenovelele sunt pe alt canal.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ok, in cazul asta mai vorbim la misto peste cinci zile cum ti-am promis, tinem legatura, ![]() Last edited by penticostalulmantuibil; 10.05.2010 at 13:52:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței. Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh; Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor. Și toate acestea le lucrează unul și același Duh, împărțind fiecăruia deosebi, după cum voiește." Asa cum Dumnezeu a incurcat oamenilor limbile sa nu se mai inteleaga la turnul Babel, iata ca acum Dumnezeu da posibilitatea oricarui om sa poata intelege si vorbi limba altui popor asa cum o intelege El, fara translator. Desigur, aceasta se intampla la o scara mult mai mica, in functie de credinta fiecarui om. Asa cum Duhul Sfant vorbeste oamenilor in diferite limbi, asa da si credinciosului. E o caracteristica a Duhului Sfant care se rasfrange asupa credinciosului. Daca aceasta vorbire e talmacita prin darul de talmacire, vorbirea echivaleaza cu o proorocie. Daca nu este tradusa, ea ramane o rugaciune sau o proclamare a adevarurilor divine intr-o alta limba. Posibil ca oamenii sa nu o inteleaga, dar fiintele ceresti transcend limbile si inteleg ceea ce se spune. Citat:
Uneori da , uneori nu. Depinde daca are darul de talmacire, sau daca macar cunoaste cat de cat limba vorbita.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei fara daruri nu sunt dispretuiti [sau nu ar trebui sa fie]. Nu darul te face deosebit, ci doar diferit . E dat pentru a sluji mai bine lui Dumnezeu, nu pentru inaltare. Nu darul te mantuieste, ci jertfa lui Hristos de pe cruce. Ca mai exista cate unul care se considera mai sfant pentru ca are un dar...pacatul lui. E o nebunie sa te mandresti cu un dar pentru care nu ai muncit si l-ai primit gratis. De fapt e o nebunie sa te mandresti in general.
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|