![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce parere ai avea daca ai vedea pe niste ortodocsi care practica vorbirea in limbi? Nu ca dansatorii de pe youtube, ci linistiti si la locul lor? Adica pe mai multi ortodocsi, asa vreo trei mii, printre ei fiind si cativa apreciati ierarhi ... Last edited by penticostalulmantuibil; 10.05.2010 at 01:33:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am promis ca cinci zile nu te mai tachinez si ma voi tine de cuvant.
Citat:
Iti spun lucrurile astea ca sa intelegi ca eu, cand vorbesc despre penticostali, stiu ce spun. Penticostalii nu intra in transa niciodata. Cu atat mai putin intr-o transa chinuitoare. Eu ma rog in alte limbi relativ des. Niciodata nu am fost in transa. Am experimentat bucurie inaintea Domnului dar mereu am fost perfect constient. Cum vrei sa te cred ca nu glumesti si nu faci vrajala? Atunci spune-mi tu, te rog, ce as putea sa cred? Ai fost tu prezent cand un grup de penticostali isi contorsionau trupurile, hauiau si maraiau cu niste figuri infricosatoare? Pai, tu ori ai fost la vreo sedinta de exorcizare ori la vreun grup de satanisti. Deci daca vrei sa fii luat in serios scrie exact ce ti s-a intamplat. Dar fara fabulatii, te rog, pentru ca se prinde toata lumea. Last edited by penticostalulmantuibil; 10.05.2010 at 02:20:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doriana, am trimis un mail prietenilor nostri din Lübeck si le-am cerut sa obtina pe cai doar de ei stiute o lista cu toate scolile absolvite de sora Andrusca.
Ce surpriza: singurul teolog dintre noi este chiar domnia sa. Sefa promotiei 2004 la Facultatea de Teologie Ortodoxa Iasi ![]() Last edited by penticostalulmantuibil; 10.05.2010 at 02:31:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-un zgomot ca ala (erau cativa decibeli) te poti ruga lui D-zeu? Din gura da, dar din inima nici ca am putea spune. Este Duhul Domnului prezent in in locuri zgomotoase...oare nu sa se reculeaga are nevoie omul? sa-L contemple pe D-zeu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Gibi, ai scris cam mult, cam inghesuit, si cam amestecat pentru a deruta „adversarul”.
Tot ceea ce recunosti in aceasta postare este ca la penticostali era „vacarm”. Vacarm poti denumi si rugaciunea in comun, cu voce tare ce se obisnuieste la penticostali. In cealalta postare ai zis altceva: se schimonoseau toti si se contorsionau ...uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare, alti hauiau, miraiau... Deci, aveau fetze schimonosite, strambate si infricosatoare sau nu, aveau trupurile contorsionate sau nu, hauiau si maraiau ca niste animale sau nu? Sau doar se rugau cu voce tare? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|