![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Andrusca, atat poti tu, ce sa-i faci...inveti de pe you tube. Daca nu stii ce e aceea traire crestina, imi pare rau pentru tine. MariS , multumesc.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by Ioana-Andreea; 05.12.2009 at 17:59:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce legatura au intrebarile adresate de mine, care sunt acestea de mai jos
Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
foarte adevarat - in VT. Dar Apostolii si Sfintii parinti? Ori includeti in Sfintii parinti si toate invataturile lui Moise si ceilalti scriitori ai VT? Unde este Sekina de pe Chivotul cu tablele Legii? Unde-i Altarul pentru jertfe? Unde este Templul Cel Sfant? La ce Parohie? Ce faceti cu Tapul de azazel ii da-ti drumul prin Bucuresti? Doar in contextul Templului de la Ierusalim vorbim de tamaie, altare si celelalte legi talmudice.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi bine daca cineva ar face un experiment.Sa ii dea unui ateu sa citeasca Biblia si apoi sa-i insiram dogmele fiecarei biserici.Ateul,obiectiv fiind,sa spuna care i se pare cea potrivita cu Biblia.Sigur ar spune ca Ortodoxia.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vali72001 ...Cum se numeste perioada de timp care a trecut pana la scrierea primei Evanghelii???
Cum comentati aceste versete de mai jos? "Multe având a vă scrie, n-am voit să le scriu pe hirtie si cu cerneală, ci nădăjduiesc să vin si sa vă vorbesc gură către gură, ca bucuria noastră să fie deplină"(2 Ioan I, 12). "...sunt si alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus si care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred � scrie el � ca în lumea aceasta nu ar incăpea cărtile ce s-ar fi scris." (Ioan 21, 25). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altarul pt jertfa - Crucea. Templul cel Sfant - Biserica Ortodoxa. Si cele 10 porunci sunt tot legi date evreilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|