Citat:
În prealabil postat de valy72001
Nu sunt in cer pentru ca aii gasesti foarte des prin penitenciare, baruri si discoteci, droganduse, prostituindu-se, imbatandu-se si fumand. Si nu-i tot. Mai sunt care fac schisme in Biserica Ortododoxa, dar sunt totusi Sfinti parinti cu titluri chiar mai mari decat insusi isus Hristos (invatatorul)- ca de exemplu : Inalt preasfintitul, prea fericitul, si altele. Totusi va conduc catre ecumenism ca sa puteti da legi ca si alta data in sinoade ecumenice. In urma la ceea ce ti-am scris conchizi ca cerul va fi umplut de toti ortodocsii? Am fost in urma intr-un sat in jungla si nu erau ortodocsi pe acolo. Catolici, da. Penticostali, da. Dar nici cunostinta despre Sfanta Biserica si despre sfintele taine si sfintii parinti. Nici oase sfinte. Dar insa ingerii care ii vizitau (pana sa ajunga evanghelicii sau Biserica Universala Catolica, le vorbeau oamenilor din Sfaintele Scripturi, ca odinioara. Aceste sunt minuni de neegalat. Vor fi doar ortodocsi in cer daca ingerii le-au vorbit celor din tinutrile salbatice doar despre Sfintele Scripturi si nimic din Sfintele Datini? Au pacatuit ingerii invatandu-i sa renunte la paganism si sa traiasca dupa Sfanta Scriptura, omitand in mod constient Traditia?
|
Fraza era intentionata,in sensul ca am vazut ca spunea cu mare siguranta ca ortodocsii nu prea ajung in cer.
Adica sa inteleg ca ,in secte,nu exista si oameni care n-au nici o treaba cu credinta?Sunt toti sfinti?Daca un om greseste,asta nu schimba dogmele Bisericii.In schimb,protestantii,prin America,au legalizat casatoriile intre sodomiti.Cred ca e mult mai grav,pt ca voi ati modificat dogmele.Pacatosi sunt in orice religie.
Tu imi spui de acei oameni carora nu le vorbeau ingerii de predanii,dar cazurile in care Maica Domnului le vorbeste oamenilor,de ce nu le crezi?sau ingerii,care le spun sa devina ortodocsi,etc?Daca iti dau din acelea,spui ca nu e adevarat.Chiar azi a fost o emisiune pe Trinitas unde un american povestea cum,trecand prin paganism,a ajuns,pana la urma,la Ortodoxie si l-a intrebat pe Iisus daca-l primeste si a auzit vocea Lui.Daca ar fi fost pagana,crezi ca nu i-ar fi spus aceeasi voce sa nu fie ortodox?
De ce crezi ca muntele Adar a fost mutat,daca ortodocsii au venit cu icoane si Sf.Moaste?daca ar fi fost idolatrie,Iisus nu ar fi facut aceasta minune pt ei.