![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Fara suparare, asta e doar o legenda.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
... si asa a aparut religia (as completa eu) ... dar, probabil, nu asta voiai sa spui ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mama, ce ma plictisesti! Daca sintagme ca Mare Programator, Mare Arhitect, Mare Anonim,Motorul lumii, iti sunt necunoscute(desi au fost formulate de necrestini), atunci eu refuz sa mai dicut cu tine; pur si simplu renunt. Nu am rabdare nici chef sa-i vorbesc unui ateu(singurului ateu de pe pamant pentru ca restul s-au convertit la agnosticism) care insista sa ramana in bananier si sa infulece banane(alaturi de ingineri sub-mediocri plictisiti si tristi care nu-s in stare sa vada in ce lume minunata si uluitoare traim). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta nu am intentia sa te amuz. Nu sunt clovnul tau.
Citat:
Sintagme se pot inventa oricate, mai conteaza sa ai si dovezi. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acuma fiecare e special in felul sau :) dar ma tem ca legat de ateism ai dreptate si nu sunt special deloc.
|
|
||||
|
||||
![]()
La ateism m-am referit si eu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai ca tu nu suporti sa auzi si alte pareri; oamenii de stiinta cu bun-simt nu vin cu teorii categorice si exhaustive(cum faceti tu si sub-oamenii de stiinta cu care insisti sa te identifici) in ce priveste geneza lumii; ei lasa loc si misterului pentru ca nu sunt atat de ignoranti incat sa aiba raspunsuri pentru orice intrebare. Atata te exciti la teoria aia evolutionista de parca tu ai fi enuntat-o; eu am facut un mic compromis si am spus ca existenta unui motor al lumii sau al unui creator inteligent nu presupune neaparata intrupare a lui Iisus Hristos. Scotianul a bagat de seama ca am facut aceasta concesie si mi-a indreptat-o in mod subtil. Tu insa, ai mintea asa de lanceda si sufletul atat de lenes incat te multumesti sa repeti mecanic ideile altuia(idei si teorii, nu dovezi; asa ca nu inteleg cum vrei sa-ti dovedesc misterul lumii). In timp ce Lucian Blaga nu voia sa "striveasca corola de minuni a lumii"(gest modest pentru un filosof asa valoros) tu pretinzi ca "intelegi cum functioneaza". Bravo baiete! Dovedesti ca nu esti doar prost, esti si fudul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai l-ai palmuit pe Eliade. |
|
|||
|
|||
![]()
dar de "Inteligent Design " n-ai auzit?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|