![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Arthur L. Schawlow (Professor of Physics at Stanford University,Premiul Nobel in 1981 ) a spus: "It seems to me that when confronted with the marvels of life and the universe, one must ask why and not just how. The only possible answers are religious. . . . I find a need for God in the universe and in my own life." ,,The only possible answers are religious"....spune asta un laureat al Premiului Nobel in fizica? Interesant :) Ca sa vezi cum toate drumurile duc in acelasi loc.Este doar o problema de timp.Parerea mea. Last edited by Scotianul; 16.07.2010 at 15:07:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
John Locke, in cartea ,,Of our Knowledge of the Existence of a God"spunea clar: ,, We are capable of knowing certainly that there is a God.To show, therefore, that we are capable of knowing, i.e. being certain that there is a God, and how we may come by this certainty, I think we need go no further than ourselves, and that undoubted knowledge we have of our own existence." In concluzie>m-am bucurat sa vad o opinie precum a ta, sustinuta si de Eugen7(el a postat mai multe opinii pe teme stiintifice pe care le-am citit mereu).Cel de Sus sa fie mereu alaturi de noi toti. Last edited by Scotianul; 16.07.2010 at 15:28:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Animalul nu e auto-conștient, de fapt nu e nici măcar conștient. Dacă ar fi conștient ar fi o persoană și ar fi o crimă omorârea lui. De fapt toată strădania ta pleacă de la ideea fixă că oamenii se trag din animale, ceea ce dovedește că tu stai cu capul între betoane. Lărgește-ți orizontul, ia în calcul că se poate ca Dumnezeu să existe și evoluționismul să fie o prostie, nu mai fi atât de obtuz. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci te cam grabesti cu amuzatul. |
|
|||
|
|||
![]()
Pana nu jignesti nu te simti bine! Eu am spus ca e acelasi zeu. Unde am gresit? Am zis eu ceva de porunci? M-am limitat la actiunile zeului vostru care s-a mai civilizat intre timp.
|
|
|||
|
|||
![]()
Legendele crestinismului!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Argumentul cu algoritmii inspirați din teoria evoluționistă e dovada unei naivități crase. Orice sistem implementat în cibernetică produce rezultate, asta nu înseamnă că în viața reală el are șanse să se manifeste de la sine. Este un argument circular iar ateii care îl folosesc dovedesc infantilism. Problema evoluționismului nu e că ce susține el nu e posibil să funcționeze oricum ci că nu e posibil să se întâmple în lipsa unui Creator inteligent. Presupunând prin absurd că viața ar fi apărut până la nivelul de celulă, direcția în care ea ar fi evoluat în lipsa unui Creator ar fi fost alta, cu forme mult mai puțin evoluate. Asta dacă viața nu ar fi dispărut, ceea ce mi se pare mai de bun-simț să se fi întâmplat decât ca ea să se perpetueze pe baza unor mecanisme complicate și a unor condiții propice menținute în mod misterios și să ajungă la sisteme ultracomplexe. Dar mă rog, fiecare crede ce bazaconii vrea. Însă ce te faci cu apariția vieții, cu numărul ăla simpatic cu 130 de zerouri care e probabilitatea ei și care dacă nu ai înțeles, nu înseamnă că în universul ăsta mare trebuie neapărat ca undeva să apară viața ci că la scara lui luat în întregime sunt doar atâtea șanse, deci practic nu sunt. Și numărul ăsta astronomic se referă doar la aparția proteinelor și ADN-ului din moleculele organice de bază, dacă luăm în calcul și șansele apariției unui mediu primordial favorabil, ale apariției celulei etc mai adăugăm câteva zeci de zerouri, iar cu matematica te poți juca, dar doar în imaginația ta. Einstein nu era ateu și avea o părere proastă despre ateii militanți. Iată câteva citate autentice din el: "I'm not an atheist.I don't think I can call myself a pantheist.The problem involved is too vast for our limited minds..." "In view of such harmony in the cosmos which I, with my limited human mind, am able to recognise, there are yet people who say there is no God. But what makes me really angry is that they quote me for support of such views." "The fanatical atheists, are like slaves who are still feeling the weight of their chains which they have thrown off after hard struggle. They are creatures who--in their grudge against traditional religion as the 'opium of the masses'-- cannot hear the music of the spheres." "Science without religion is lame. Religion without science is blind." http://www.conservapedia.com/Albert_Einstein
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|