![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fii atenta ce spune Adolf Hit-ler in "M-ein K-ampf" ![]() "Propaganda(functia ei) nu este cel de a face un studiu obiectiv al adevarului, asa cum acest studiu ar favoriza inamicul..." Banuiesc ca stii cum poporul german la fel ca si tine NU REUSEAU sa se raporteze la el in mod OBIECTIV, de ce? deoarece IL ADORAU!!!( cu adevarat, fara falsitate), de frica de nefrica,... dar il iubeau si il stimau foarte mult! Last edited by andreicozia; 30.12.2010 at 03:35:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu cred ca sunt doar eu cea care afirma ca Iisus nu ne indeamna EXCLUSIV spre iubirea aproapelui,nu este aceasta singura sarcina a existentei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yoginii pot ( eventual ) sa sustina asta , ca sa-si motiveze comportamentul lor , ecologistii , ca de altfel cam toti new age-istii . Dar sa spuna un crestin asta ?!!!!! Inseamna ca jertfa cea sfanta a Mantuitorului Iisus a fost zadarnica . Porunca iubirii fratelui a exista dintr-u inceputuri , Hristos doar a actualizat-o , a intarit-o . MOTIVUL VIETII PE PAMANT ESTE INDUMNEZEIREA , pentru aceasta au murit apostolii , mucenicii , pentru aceasta au preferat despatimirea sfintii . Nu este " cireasa de pe tort " , este CUNUNA CEA NESTRICACIOASA . Da , nu poti sa ajungi la ea daca nu traiesti legea Domnului , daca nu-L ai pe El in sufletul tau , daca nu te-ai impartasit cu el , daca nu ti-ai iubit fratii , daca nu te-ai smerit ... si toate facute IN NUMELE LUI SI SPRE SLAVA LUI , altfel sunt zadarnice . Doamne , ajuta-ne ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In Traditia Bisericii s-au mai transmis pe cale orala diverse minuni care s-au intamplat prin locurile pe unde a fost, si in scrierile apocrife la fel. Insa cum nu avem dovezi clare ca sunt reale nu putem sa le numim ca atare, dar nici nu zicem ca sunt minciuni. Ci doar ca nu stim ce-i cu ele. Tot din traditie se zice ca un baiat devenea/era considerat barbat la iudei in jurul varstei de 30 ani, pana atunci fiind oarecum nebagat in seama de oameni in cazul in care dorea sa-si exprime o parere. Deci cam atunci era majoratul social la ei. Daca gresesc va rog sa ma corectati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ciresii nu mai infloreau ci ar fi stat... in tristete! (scurt si trist), de ex. Last edited by andreicozia; 31.12.2010 at 00:18:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu una nu o sa ma limitez doar la procreere si bucuria vietii,dar cine vrea asta este liber sa faca dupa cum socoteste!Fiecare va raspunde pentru faptele sale insa eu atat vreau sa te intreb,cu ce este folositor un om care traieste doar sa se bucure de viata lui?care este misiunea lui?ce tinta are?nu este o prea mare risipa de spirit in el?ar fi putut sa traiasca ca si animal,pe aceleasi premize!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe mine nu m-a anuntat nimeni oficial ca voi da socoteala pentru faptul ca mi-am trait viata modest si nu mi-am imaginat ce au vrut altii sa gindesc! Care-i misiunea? Misiunea-i sa ne minunam de viata asta incredibila, interesanta care trebuie sa o cercetam pe nerasuflatelea, iubind totul in jurul nostru. Ce tinta? Ce tinta are floarea alba de liliac? De ce iti inchipui ca noi suntem mai importanti ca ea? Risipa de spirit? Ce-i acela? Ai tu vre-un habar ce inseamna risipa de spirit? sau ce-i spiritul in afara de povesti? Nu, traim cu mult mai intens si mai interesant ca animalele! Ce ramine dupa o viata traita intens si interesant, cu acea "substanta ACUMULATA" ne vom prezenta in fata Lui. In rest este numai imaginatie! Last edited by andreicozia; 31.12.2010 at 06:55:51. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu are absolut nicio legatura cu ce am zis eu si daca tu vrei sa vezi apropieri de propaganda nazista acolo unde eu spun ca nu ma pot raporta obiectiv la Iisus atunci sa stii ca ori nu te prea ajuta mintea ori nu esti cinstit in cautarea adevarului pe care eu cred ca l-am gasit deja, fapt pentru care nu mai am nevoie de a face un ''studiu obiectiv al adevarului'', ci ma pot bucura in mod ''subiectiv'' de El. Cred ca atunci cand faci asemenea analogii ar fi bine sa ai si o argumentare geniala pe langa. Dar tie iti ajunge sa arunci vorbe fara sa le gandesti macar; chiar sunt intr-o mica dilema: esti chiar atat de bizar sau esti prost de-a binelea? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebare. Caut raspuns | Bogdan N | Calugarul | 24 | 15.02.2012 22:39:36 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
nu gasesc un raspuns | piedonee | Generalitati | 7 | 11.09.2011 14:31:52 |
O intrebare fara raspuns! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 1 | 27.12.2010 19:59:39 |
O intrebare, la care nu gasesc raspuns! | nede_mar | Intamplari adevarate | 2 | 01.06.2009 11:20:58 |
|