re:
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Draga Yasmina,
Cum poti sa gindesti in acesti termeni?
Doamne, eu personal as intra in pamint de rusine in fata FLOREI SI FAUNEI pamintului care au un motiv foarte bun si inaltator al existentei, cel de procreere si sustinere a vietii pe pamint, lucru iubit de Dumnezeu.
De ce oare crezi ca trebuie sa inventam nu stiu ce alte motive inchipuite de noi, pe care nimeni nu le-a verificat( deoarece nimeni nu s-a intors de ACOLO pentru a ne povesti si confirma)
Putem simplu sa afirmam ca principalul motiv al exisstentei pe pamint este iubirea apropapelui indicata de Hristos, si atit, iar DACA O FI SA FIE, capatarea vietii de apoi(ca o cireasa de pe tort), insa Hristos ne-a spus clar:
Nu va mai bateti capul cu alte inchipuiri, iubiti-va ca fratii!,
ACELA ESTE MOTIVUL VIETII PE PAMINT.
PUNCT!
|
Din cate cunosc,Dumnezeu este chiar Creatorul acestei flore si faune,intocmai in a mentine existenta noastra pe pamant si a ne fi cald si bine,asadar meritul este al Lui Dumnezeu si nu al florei si faunei in sine...iata inca un motiv in plus sa-L venerez pe Dumnezeu,doarece eu sunt o mare iubitoare de natura si animale :)
Nu cred ca sunt doar eu cea care afirma ca Iisus nu ne indeamna EXCLUSIV spre iubirea aproapelui,nu este aceasta singura sarcina a existentei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|