![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si plus de asta,degeaba puneam in practica daca el nu vrea,te-ai gandit la asta?Sa stii ca si diavolul este cel mai bun teolog dar nu stie taina cea mai importanta,si anume iubirea fata de Dumnezeu si fata de aproapele.Acum daca am schimbat un schimb de replici...gata spuneti toti: asta nu merita sa fie in clerul Bisericii si sa ii dam noi o morala la care am auzit de "n" ori. Pe bune acum multi din forum ar trebui sa experimenteze linistea ![]() P.S Daca urli la orice nedreptate inseamna ca ori o sa ai o laringita ori o problema serioasa la cap. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar tu baiete daca asa te exprimi vorbind unei femei(maria40) , inseamna ca ori esti posedat de dracul mandriei, ori ti-ai gresit absolut...vocatia! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum depinde de fiecare daca pune taxe la inmormantare sau nu...eu de exemplu nu as pune asa ceva stiind situatia actuala a economiei acestei tari. Citeste postul meu anterior ca sa intelegi ce am vrut sa spun prin aceste examene si ca ar trebui sa va opriti ![]() ieftine. Nu stiu de ce dar acest forum nu prea pare crestin-ortodox pare mai mult crestin-judecator sau crestin-fariseu.Oamenii ca voi il dau jos pe Dumnezeu din tronul de judecata si va asezati voi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragule Vicentiu ....poi tu te auzi? zici sa nu judece lumea dar chiar TU faci asta cu "brio"....Du-te sa-ti revezi postari mai vechi....du-te sa vezi cum i-ai vb mariei40....Apoi fa-ti singur asta ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca o sa ma vezi pe mine pastorind o multime de oameni in afara de tine ce zici?Pentru ce ai spus pana acum vrei sa iti zic cuvinte de lauda?De ce nu poti fi smerita macar un pic?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am judecat chiar deloc,doar am aratat ca lucrurile nu stau chiar asa...Da am vazut cum am vorbit cu maria40 si este destul de bine scris gramatical.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar bre...gramatica nu-ti da "nota de trecere" la bunul simt ! Sa ne pazeasca pe toti Domnul de preoti ca tine! Amin!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este vorba de bun simt,este vorba de greseala facuta de o persoana(adica maria40) si nici macar nu si-a cerut scuze.Si de ce ma rog sa ne pazeasca Domnul de preoti ca mine?Deja tu faci niste premonitii destul de jalnice,de unde stii tu ca sunt asa cum crezi tu?M-ai vazut la fata?Ai vazut ce fac eu in cotidian sau in timpul liber?Nu prea cred...Domnul sa va lumineze mintile si sa ne pazeasca de oameni ca voi!Amin!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
hula impotriva Duhului Sfant | mihaisepo | Din Noul Testament | 27 | 21.08.2011 01:02:17 |
pacat impotriva Duhului Sfant | lore86 | Generalitati | 12 | 20.04.2011 11:42:12 |
Hula impotriva Duhului Sfant | Eliana | Generalitati | 22 | 19.02.2011 01:52:40 |
Cultura Duhului - Cuvantul lui Dumnezeu | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 34 | 05.12.2010 19:27:14 |
DUMINICA POGORARII DUHULUI SFANT | SSB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 11.06.2008 19:37:23 |
|