![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Printre care esti si tu...mai ales dupa ce ai creat topicul Minciuna si viclenia
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intamplator am gasit ca esti ateu, si m-am bucurat ca totusi esti printre noi. Eu eram doar curios sa vad ce te intereseaza...vrei sa stii ceva anume, sau vrei sa vezi ce cred altii despre divinitate... Eu as vrea sa fii ca noi, un crestin ...un om al lui D-zeu... Toate cele bune si multa sanatate!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Cultele NP cred ca, Duhul Sfant - a 3-a Persoana a Sf. Treimi, e la cheremul lor...nu e smerenie, nu e Duh Sfant....e mandrie, dracul e prezent.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Si la atei.....oare "ghiavolul" nu e prezent?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca e prezent sau nu, cert este ca atei nu cred in nici o divinitate (asta stiu eu-horatiu sa ma cotrazica). Ori, la NP diavolul are mai multe intruchipari in mai multi d-zei, cate culte atatia d-zei...care mai decare mai "buni", mai "mantuitori", ...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe tine insa, te sfatuiesc, avand in vedere ca esti elev la seminar, din ce ai scris tu, sa incerci sa fi mai smerit si sa lasi de o parte mandria. Sa stii ca nu toti preotii au acea chemare care, zic eu, ar fi cea mai importanta la un preot. Important este cum stii sa ajungi la inima mrenilor....sa-i sfatuiesti , sa-i mangai sufleteste sa-i certi daca trebuie dar nu in sensul rau ci pentru indreptarea pacatelor. Faptul ca te plangi de greutatea examenelor pe care le ai la scoala nu e un lucru bun. In viata nu poti obtine nimic fara efort indiferent ce scoala ai urma. Ai fi putut cu Horatiu sa pui in practica ceea ce ai invatat pana acum la seminariu incercand sa-l faci sa treaca de la ateism la ortodoxism. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, examene f grele, de parca la POLI, UMF, UTC, Arhitectura, Drept, (si pot sa merg departe cu lista) e apa de ploaie. Oriunde am merge si orice am incerca sa facem, pt un rezultat f bun trebuie perseverenta si multa munca, si mai putina mandrie si aroganta. Last edited by razvan_andrei; 28.02.2011 at 10:36:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai Geony, NP nu au nimic de a face cu diavolul. Ei il iubesc pe Dumnezeu.
Deci nu e vorba de diavol ci despre Dumnezeu, mai Geony. Si nu sunt mai multi Dumnezei. Asa pare. De fapt este un singur Dumnezeu in trei Persoane. Este dificil de explicat insa sunt trei Persoane co-existente si co-eterne intr-un singur Dumnezeu. Last edited by Iosif77; 28.02.2011 at 12:42:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Sa ma ierte Dumnezeu dar nimic duhovnicesc nu este intr-o asemenea manifestare religioasa. Extazul poate fi si o inselatorie diavoleasca.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
hula impotriva Duhului Sfant | mihaisepo | Din Noul Testament | 27 | 21.08.2011 01:02:17 |
pacat impotriva Duhului Sfant | lore86 | Generalitati | 12 | 20.04.2011 11:42:12 |
Hula impotriva Duhului Sfant | Eliana | Generalitati | 22 | 19.02.2011 01:52:40 |
Cultura Duhului - Cuvantul lui Dumnezeu | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 34 | 05.12.2010 19:27:14 |
DUMINICA POGORARII DUHULUI SFANT | SSB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 11.06.2008 19:37:23 |
|