Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 22:44:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
nu cine isi zice intelept si e .... asta e cumva o subtilitate ca ai fi ?
ti-au murit laudatorii ?
multa iubire
Iertare , dar Dumitru nu are nevoie de laudatori , dar nici de barfitori , de atacuri la persoana precum sta scris in regulamentul de functionare al acestui forum .
Vechi 04.08.2011, 00:13:01
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Iertare , dar Dumitru nu are nevoie de laudatori , dar nici de barfitori , de atacuri la persoana precum sta scris in regulamentul de functionare al acestui forum .
iertare dar nu lui dumitru ii este adresata postarea aceea .... din nou iertare ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 01:48:25
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
du-te si pune-i problema ASA CUM AM PUS-O EU si vezi ce zice .... si apoi intoarce-te cu raspunsurile si combate-ma sau nu .... nimeni nu iti va spune ca e rau sa renunti la consumul de carne ca ar incalca postul unde este fara carne , lapte , brinza . oua , peste si ar insemna ca postul e rau ... asadar nu merge
multa iubire
i-am spus parintelui cele spuse de tine aici. mi-a replicat ca "a exagera intru post este exagerare si nu trebuie sa ne batem joc de sanatatea noastra si consumul de carne, lapte, branza, oua e lasat de Dumnezeu cu un scop. A zis ca tu esti cel care interpretezi Sfanta Scriptura cum vrea la fel ca protestantii si sa nu ma necajesc din pricina celor scrise de tine ci sa ma rog pentru tine sa te ajute Dumnezeu sa nu te nenorocesti mancand vegetarian prea mult timp.

L.E. vreau sa subliniez inca o data. Duhovnicul meu este unul dintre cei mai apreciati profesori de la Facultatea de Teologie, nu cred ca la capitolul dogmatica ii trebuie lectii de la tine. Dansul pregateste viitorii preoti. Iar ca fii duhovnicesti, are atat de multi incat mereu stau cate 30-40 persoane la coada ore intregi sa se spovedeasca la dansul de 2 ori pe saptamana.

http://mamiprovocarea.wordpress.com

Last edited by maria32; 04.08.2011 at 01:51:50.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 01:52:01
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
i-am spus parintelui cele spuse de tine aici. mi-a replicat ca "a exagera intru post este exagerare si nu trebuie sa ne batem joc de sanatatea noastra si consumul de carne, lapte, branza, oua e lasat de Dumnezeu cu un scop. A zis ca tu esti cel care interpretezi Sfanta Scriptura cum vrea la fel ca protestantii si sa nu ma necajesc din pricina celor scrise de tine ci sa ma rog pentru tine sa te ajute Dumnezeu sa nu te nenorocesti mancand vegetarian prea mult timp.
si ce parinte ti-a spus asta ? ca pun pariu ca nu i-ai spus cum trebuie si ce trebuie ... asadar imi dai si mie ocazia sa ii spun? ok ... si apoi vedem ... eu cred ca ti-a spus ce ti-a spus ca esti slaba in credinta .. de aia sau ca el maninca carne si nu putea sa iti spuna sa faci mai mult ca el .... asadar ma supun oricind tuturor parintilor, duhovnicilor care vin aici pe forum la o discutie in direct .... simplu ...
multa iubire
ps invita-l aici in direct si discut cu el de fata cu toti .... si vedem ce spune
ps am mai auzit de la unii care nu stiau nimic de vaccinuiri, ca e ok sa le faci ... si cind le-am spus ca au murit copii , au dat replica asa a vrut Dumnezeu , nu ca vaccinurile sunt buba .... asadar daca este asa de convins de faptul ca trebuie sa te rogi pentru mine adu-l aici ... si stai linistita ca parintele nu stie ce inseamna vegetarian ... el are impresia ca maninc o salata si doua fructe .... pun pariu oricind ca asa e.....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 01:56:43.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 01:58:34
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
i-am spus parintelui cele spuse de tine aici. mi-a

L.E. vreau sa subliniez inca o data. Duhovnicul meu este unul dintre cei mai apreciati profesori de la Facultatea de Teologie, nu cred ca la capitolul dogmatica ii trebuie lectii de la tine. Dansul pregateste viitorii preoti. Iar ca fii duhovnicesti, are atat de multi incat mereu stau cate 30-40 persoane la coada ore intregi sa se spovedeasca la dansul de 2 ori pe saptamana.
eu de obicei am un respect deosebit fata de parintii bisericii , dar daca e atit de tare cum spui tu , adu-l aici .... si apropo nu vreau sa fiu rau , dar intrebari: CUM ARATA ? slab ? gras? si cind si-a facut ultima data analizele ? hmmmm .... asa ca tot imi spui ca e tare de tot ....
multa iubire
ps e sfint ?
multa iubire
ps vreau sa vad si eu versetele biblice unde scrie DE OUA , BRINZA , ? hmmm ... l-ai intrebat pe parinte asta ? ca de vorbit e usor
multa iubire
stii cum vad eu ca l-ai intrebat pe parinte ?
cam asa ... parinte, e un cretin car zice ca e interzis sa maninci carne , lapte , brinza . oua , peste in biblie pe un forum crestin ortodox,, ce parere aveti ?
parintele ... saracu , e dus cu pluta si tu nu te supara pe el si roaga.te pentru el ... este o exagerare fata mea , Dumnezeu a lasat animalele cu un scop ( evitarea --- SA LE MINCAM) ....ha ha ha
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 02:07:07.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:01:22
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Ba da. La faptul că rodul viței e mustul, nu vinul. Acum înțelegi ce fel de "vin" a folosit Hristos la Cina cea de Taină?

"a zice Domnul: "Ca atunci când găsești must într-un strugure și zici: "Nu-l rupe, că în acesta se află o binecuvântare"..." (Isaia 65,8 versiunea ortodoxă)

Nu acesta este sensul.

"Așa vorbește Domnul: ,După cum cînd se găsește zeamă într'un strugure, se zice: ,Nu-l nimici, căci este o binecuvîntare în el!...`" (versiunea Cornilescu)

"„Așa vorbește DOMNUL: "După cum se mai găsește suc într-un ciorchine, iar cineva spune: ‘Nu-l distruge, căci încă se mai află ceva bun în el!..." (versiunea NTR)
nu m-ai lamurit de ce stafidele nu sunt rodul vitei. strugurii uscati nu sunt tot rodul vitei? unde scrie ca trebuie |stors| rodul vitei?

Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:04:21
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
eu de obicei am un respect deosebit fata de parintii bisericii , dar daca e atit de tare cum spui tu , adu-l aici .... si apropo nu vreau sa fiu rau , dar intrebari: CUM ARATA ? slab ? gras? si cind si-a facut ultima data analizele ? hmmmm .... asa ca tot imi spui ca e tare de tot ....
multa iubire
ps e sfint ?
multa iubire
arata f bine, nu este gras, nu e nici slab, are 7 copii si slujeste ca preot de mir de peste 40 de ani.

in ochii fiilor lui duhovnicesti este vrednic *sfant nu e nimeni cat traieste pe pamant. poate ar fi util sa-ti spun ca l-au urmat fiii lui duhovnicesti cale lunga atunci cand a fost mutat de la o parohie din centru la una de la periferie? sau cand a fost mutat din provincie la Bucuresti? ca vin oameni de la mii de km distanta sa se spovedeasca la el.

Nu va intra pe internet si nici nu vei afla cum il cheama, caci e cunoscut, insa nu-ti este de folos sa stii asta.

Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:06:41
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
multa iubire
ps e sfint ?
multa iubire
ps vreau sa vad si eu versetele biblice unde scrie DE OUA , BRINZA , ? hmmm ... l-ai intrebat pe parinte asta ? ca de vorbit e usor
multa iubire
de tine unde scrie in Biblie? si daca nu scrie de tine nu existi? nu esti tot fiul Domnului? sau daca nu scrie ca esti de folos sau nu pe lume ar trebui sa nu fii? zau... exagerezi rau.

Iertare fratilor ca m-am aprins iarasi in postari. am uneori senzatia ca fratele acesta este fix ispita necuratului in postul acesta. Doamne ajuta!

Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:09:12
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
si ce parinte ti-a spus asta ? ca pun pariu ca nu i-ai spus cum trebuie si ce trebuie ... asadar imi dai si mie ocazia sa ii spun? ok ... si apoi vedem ... eu cred ca ti-a spus ce ti-a spus ca esti slaba in credinta .. de aia sau ca el maninca carne si nu putea sa iti spuna sa faci mai mult ca el .... asadar ma supun oricind tuturor parintilor, duhovnicilor care vin aici pe forum la o discutie in direct .... simplu ...
multa iubire
ps invita-l aici in direct si discut cu el de fata cu toti .... si vedem ce spune
ps am mai auzit de la unii care nu stiau nimic de vaccinuiri, ca e ok sa le faci ... si cind le-am spus ca au murit copii , au dat replica asa a vrut Dumnezeu , nu ca vaccinurile sunt buba .... asadar daca este asa de convins de faptul ca trebuie sa te rogi pentru mine adu-l aici ... si stai linistita ca parintele nu stie ce inseamna vegetarian ... el are impresia ca maninc o salata si doua fructe .... pun pariu oricind ca asa e.....
multa iubire
ps nu isi asuma responsabilitatea de a te face pe tine sa intelegi ce spun eu .... el e tare acolo la teologie dar nu are studenti ca mine ( i-a ferit Dumnezeu sa dau la teologie ) ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:12:42
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
de tine unde scrie in Biblie? si daca nu scrie de tine nu existi? nu esti tot fiul Domnului? sau daca nu scrie ca esti de folos sau nu pe lume ar trebui sa nu fii? zau... exagerezi rau.

Iertare fratilor ca m-am aprins iarasi in postari. am uneori senzatia ca fratele acesta este fix ispita necuratului in postul acesta. Doamne ajuta!
stai asa si nu te grabi ... UNDE SCRIE IN BIBLIE SA NU FUMEZ? asadar daca nu scrie dau si cu drogurile , nu? offff , offff , offfff ..... maria32 tu te poti aprinde si e bine ... pe viitor COPIAZA DIALOGURILE MELE si pune-l pe parinte sa le citeasca ... si daca are nelamuriri I LE EXPLIC ... SI UITE ASA PRIN TINE , eu vorbesc cu el ... ce zici TE INCUMETI ? ca tot spui ca esti jurnalista .... uite un reportaj senzational ... un cretin ca mine si un preot extraordinar ca duhovnicuol tau ... un titlu de exceptie , ce zici ?
multa iubire
ps1 daca necuratul ar fi ca mine ar fi raiul pe pamint ... din pacate nu e
multa iubire
ps2 si ca sa fie si mai dur testul pentru mine SA LE DEA TEMA DE CASA STUDENTIOR LUI sa ma combata .... uite un subiect de examen extraordinar .... asadar accept si asta .....
multa iubire
ps3si ca sa fie si mai dur testul de la ps2 ii pun pe toti ortodocsi de pe forum care vor sa ma combata sa copieze textele mele si sa le de-a tuturor duhovnicilor si preotilor sa le citeasca ... si apoi TOTI LA UN LOC sa se intoarca si sa ma combata .....accept si asta .....

multa iubire
orice varianta alegeti este binevenita ... ma supun si discut cu intreaga ortodoxie aceasta problema .... si de peste hotare daca e cazul .... dar sa o luam cu baza ... intai aici ... apoi vedem mai departe ....
multa iubire
acum chiar ca nu o sa mai dormi noaptea
multa iubire
tilul dialogului sa fie ... cretinul ( eu ) si unul dintre cei mai tari duhovnici .... propune-i asta si sa vedem ce zice .... provocarea ramine in picioare ..... o accepta ? astept raspuns
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 02:26:01.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51