Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 15:09:22
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Eu zic sa faci un cho-ku-rei pe el :-)))..ca si-asa iti place reiki..
e reikist ? opa .... o sa ma ocup si de reikisti cit de curind ... sa le demonstrez cite bazaonii pot spune si cit de departe sunt de ortodoxie si cum cele doua nu se impaca ... asadar dragose anunta-i pe reikisti sa se pazeasca ca vin si nu va apara nici unu din simbolurile diavolesti pe care le folositi ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:12:05
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Una cu un sistem nervos destul de primitiv.
si atunci de ce ai intrebat ? hmmm vroiai sa ma combati fara argumente ?
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:13:10
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
si atunci de ce ai intrebat ? hmmm vroiai sa ma combati fara argumente ?
multa iubire
ce am intrebat?
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:18:18
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
inca de la facere ai versetul CE SA MANINCI .... asadar nu include carne ----si ASA A ZIS DUMNEZEU , nu eu
multa iubire
geneza 1.29
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30.Iar tuturor fiarelor pământului și tuturor păsărilor cerului și tuturor vietăților ce se mișcă pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau toată iarba verde spre hrană. Și a fost așa.

si acum banuiesc ca mai ai niste intrebari intre ce scrie acolo si realitatea in care traim .... pune-le si o sa iti spun referitor la animale de ce ....
multa iubire

reciteste cu atentie versetul si conform lui sa raspunzi la intrebari ..... daca nu reusesti o sa ti-l fac marunt ca sa intelegi ca ce spui tu NU ARE LOGICA .... si nu te grabi .....
multa iubire
pavel stie ce spune , tu i-ar nu ai inteles
multa iubire
Prietene, nu are rost sa mai raspund.Chiar daca as vorbi cu tine pe forum o mie de ani tot nu o sa-ti schimbi parerea si tot nu o sa intelegi oricate versete biblice ti-as arata. Oricum tu nu ai adus inca acele versete mult asteptate in care sa arati ca NU AM VOIE SA MANANC CARNE.Eu unul mai astept desi tot amani asta.In fine...tu mananca verdeturi ca e bine si eu o sa mananc carne de pasare ca tot bine este.Multa iubire!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:30:45
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene, nu are rost sa mai raspund.Chiar daca as vorbi cu tine pe forum o mie de ani tot nu o sa-ti schimbi parerea si tot nu o sa intelegi oricate versete biblice ti-as arata. Oricum tu nu ai adus inca acele versete mult asteptate in care sa arati ca NU AM VOIE SA MANANC CARNE.Eu unul mai astept desi tot amani asta.In fine...tu mananca verdeturi ca e bine si eu o sa mananc carne de pasare ca tot bine este.Multa iubire!
repet si tai restul cuvintelor ca sa pricepi
geneza 1.29
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30................... Și a fost așa.

asadar amice CEARTA-TE CU DUMNEZEU .... acolo scrie CE i-a dat de mincare si incheierea este ASA A FOST .... tu vrei sa fie altfel ? e ok ... dar nu imi spune ca DUMNEZEU NU A ZIS , ok?
eu unu nu imi permit sa il fac pe Dumnezeu mincinos , intelegi ? stim cu totii cine a folosit tehnica asta a indoielii in geneza ca sa o prinda pe eva cind a fost intrebata ŽŽ a zis dumnezeu asa ceva ? ŽŽ .... asadar atentie la diavol ....

cit despre pavel iti spun pe scurt
animalul e mort , NU ARE viata si nu se misca si INCALCI CE SPUNE PAVEL
nu poti compara un animal cu o planta , animalul e mort , planta traieste .... etc etc etc
multa iubire
ps tu poti sa faci ce vrei, DAR NU IMI SPUNE CA DUMNEZEU a spus ????
multa iubire
uite inca un exemplu de ortodox care ar pleca din ortodoxie daca preotul i-ar spune asa ceva .... unii au dinti de lapte , altii dinti maturi de asta pavel a spus -- toate iti sunt ingaduite , dar nu toate de folos.....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 15:42:36.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:46:05
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
ps bbbbbzzzzzzzz bzzzzzz ce insecta sunt ?
multa iubire
O insectă religioasă, nu?
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:46:35
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
repet si tai restul cuvintelor ca sa pricepi
geneza 1.29
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.30................... Și a fost așa.

asadar amice CEARTA-TE CU DUMNEZEU .... acolo scrie CE i-a dat de mincare si incheierea este ASA A FOST .... tu vrei sa fie altfel ? e ok ... dar nu imi spune mie ca DUMNEZEU NU A ZIS , ok?
eu unu nu imi permit sa il fac pe Dumnezeu mincinos , intelegi ? stim cu totii cine a folosit tehnica asta a indoielii in geneza ca sa o prinda pe eva cind a fost intrebata ŽŽ a zis dumnezeu asa ceva ? ŽŽ .... asadar atentie la diavol ....

cit despre pavel iti spun pe scurt
animalul e mort , NU ARE viata si nu se misca si INCALCI CE SPUNE PAVEL
nu poti compara un animal cu o planta , animalul e mort , planta traieste .... etc etc etc
multa iubire
ps tu poti sa faci ce vrei, DAR NU IMI SPUNE CA DUMNEZEU a spus ????
multa iubire
uite inca un exemplu de ortodox care ar pleca din ortodoxie daca preotul i-ar spune asa ceva .... unii au dinti de lapte , altii dinti maturi de asta pavel a spus -- toate iti sunt ingaduite , dar nu toate de folos.....
multa iubire
Versetul citat de tine se refera la starea initiala a Lumii, inainte de caderea lui Adam.
Uiti ce spune Dumnezeu dupa acest eveniment:

"2. "Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ:
3. Orice animal cu copita despicată, care are copita despărțită în două și își rumegă mâncarea, îl puteți mânca.
...
9. Din toate viețuitoarele, care sunt în apă, veți mânca pe acestea: toate câte sunt în ape; în mări, în râuri și în bălți, și au aripi și solzi, pe acelea să le mâncați. "

Levitic cap. 11
"3. Să nu mâncați nici un lucru necurat.
4. Iată dobitoacele pe care le puteți mânca:
5. Boul, oaia, capra, cerbul, gazela, antilopa, țapul, cerboaica, boul sălbatic și capra sălbatică.
6. Orice dobitoc care are copita despicată, cu spintecătură adâncă între amândouă părțile copitei și care dobitoc rumegă mâncarea, se mănâncă.
...
11. Orice pasăre curată s-o mâncați. "

Deuteronomul cap.14

Pe acestea nu le-a spus tot Dumnezeu?
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:47:51
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
de asta pavel a spus -- toate iti sunt ingaduite , dar nu toate de folos.....
multa iubire
Tot așa cum unii ar putea spune că îți e îngăduit accesul pe forum, dar nu se vede folosul.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:48:43
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
sectare , nu am la ce ...
Ba da. La faptul că rodul viței e mustul, nu vinul. Acum înțelegi ce fel de "vin" a folosit Hristos la Cina cea de Taină?

"a zice Domnul: "Ca atunci când găsești must într-un strugure și zici: "Nu-l rupe, că în acesta se află o binecuvântare"..." (Isaia 65,8 versiunea ortodoxă)

Citat:
tu mai mediteaza
nu-l rupe ... adica nu il consuma ..... ....
multa iubire
Nu acesta este sensul.

"Așa vorbește Domnul: ,După cum cînd se găsește zeamă într'un strugure, se zice: ,Nu-l nimici, căci este o binecuvîntare în el!...`" (versiunea Cornilescu)

"„Așa vorbește DOMNUL: "După cum se mai găsește suc într-un ciorchine, iar cineva spune: ‘Nu-l distruge, căci încă se mai află ceva bun în el!..." (versiunea NTR)

Last edited by osutafaraunu; 03.08.2011 at 15:51:01.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:52:59
un_nepocait un_nepocait is offline
Banned

Data înregistrării: 18.07.2011
Implicit

Citat:
multa iubire
Stiai ca e scris in Biblie despre tine si secta ta?

Uite aici:

Dar Duhul grăiește lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credință, luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor, prin fățărnicia unor mincinoși, care sunt înfierați în cugetul lor.
Aceștia opresc de la căsătorie și de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulțumire, pentru cei credincioși și pentru cei ce au cunoscut adevărul pentru că orice făptură a lui Dumnezeu este bună și nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulțumire.
1 Timotei 4:1-4

Hai sa explicam pericopa:
A. Duhul a spus lamurit ca sectantii ca tine o sa apara.
B. Apoi te descrie amanuntit:
- se vor depărta de la credință
- luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor.
C. Apoi descrie activitatea ta si a sectei tale pe forum:
- aceștia opresc de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulțumire
D. In cele din urma defineste clar care sunt bucatele pe care sectantii ca tine le interzic: "orice făptură a lui Dumnezeu"

Stii ce inseamna "orice făptură a lui Dumnezeu"? Inseamna ceva cu multa carne. Fapturile facute de Dumnezeu pentru a fi mancate nu sunt iarba si legumele. Ci pasarea, pestii, vitelul si multe altele ca acestea.

Hai, pofta buna si lasa-te de erezii!

Hai desfiinteaza si versetele din NT!
Am vazut ca te pricepi.

Last edited by un_nepocait; 03.08.2011 at 16:18:04.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51