![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Iertare , dar Dumitru nu are nevoie de laudatori , dar nici de barfitori , de atacuri la persoana precum sta scris in regulamentul de functionare al acestui forum .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
L.E. vreau sa subliniez inca o data. Duhovnicul meu este unul dintre cei mai apreciati profesori de la Facultatea de Teologie, nu cred ca la capitolul dogmatica ii trebuie lectii de la tine. Dansul pregateste viitorii preoti. Iar ca fii duhovnicesti, are atat de multi incat mereu stau cate 30-40 persoane la coada ore intregi sa se spovedeasca la dansul de 2 ori pe saptamana.
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si mantuieste-ma pe mine pacatoasa http://mamiprovocarea.wordpress.com Last edited by maria32; 04.08.2011 at 01:51:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps invita-l aici in direct si discut cu el de fata cu toti .... si vedem ce spune ![]() ps am mai auzit de la unii care nu stiau nimic de vaccinuiri, ca e ok sa le faci ... si cind le-am spus ca au murit copii , au dat replica asa a vrut Dumnezeu , nu ca vaccinurile sunt buba .... asadar daca este asa de convins de faptul ca trebuie sa te rogi pentru mine adu-l aici ... si stai linistita ca parintele nu stie ce inseamna vegetarian ... el are impresia ca maninc o salata si doua fructe .... pun pariu oricind ca asa e..... ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 01:56:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire ps e sfint ? multa iubire ps vreau sa vad si eu versetele biblice unde scrie DE OUA , BRINZA , ? hmmm ... l-ai intrebat pe parinte asta ? ca de vorbit e usor multa iubire stii cum vad eu ca l-ai intrebat pe parinte ? cam asa ... parinte, e un cretin car zice ca e interzis sa maninci carne , lapte , brinza . oua , peste in biblie pe un forum crestin ortodox,, ce parere aveti ? parintele ... saracu , e dus cu pluta si tu nu te supara pe el si roaga.te pentru el ... este o exagerare fata mea , Dumnezeu a lasat animalele cu un scop ( evitarea --- SA LE MINCAM) ....ha ha ha multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 02:07:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
in ochii fiilor lui duhovnicesti este vrednic *sfant nu e nimeni cat traieste pe pamant. poate ar fi util sa-ti spun ca l-au urmat fiii lui duhovnicesti cale lunga atunci cand a fost mutat de la o parohie din centru la una de la periferie? sau cand a fost mutat din provincie la Bucuresti? ca vin oameni de la mii de km distanta sa se spovedeasca la el. Nu va intra pe internet si nici nu vei afla cum il cheama, caci e cunoscut, insa nu-ti este de folos sa stii asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iertare fratilor ca m-am aprins iarasi in postari. am uneori senzatia ca fratele acesta este fix ispita necuratului in postul acesta. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire ps1 daca necuratul ar fi ca mine ar fi raiul pe pamint ... din pacate nu e ![]() multa iubire ps2 si ca sa fie si mai dur testul pentru mine SA LE DEA TEMA DE CASA STUDENTIOR LUI sa ma combata .... uite un subiect de examen extraordinar .... asadar accept si asta ..... multa iubire ps3si ca sa fie si mai dur testul de la ps2 ii pun pe toti ortodocsi de pe forum care vor sa ma combata sa copieze textele mele si sa le de-a tuturor duhovnicilor si preotilor sa le citeasca ... si apoi TOTI LA UN LOC sa se intoarca si sa ma combata .....accept si asta ..... multa iubire orice varianta alegeti este binevenita ... ma supun si discut cu intreaga ortodoxie aceasta problema .... si de peste hotare daca e cazul .... dar sa o luam cu baza ... intai aici ... apoi vedem mai departe .... multa iubire acum chiar ca nu o sa mai dormi noaptea ![]() multa iubire tilul dialogului sa fie ... cretinul ( eu ) si unul dintre cei mai tari duhovnici .... propune-i asta si sa vedem ce zice .... provocarea ramine in picioare ..... o accepta ? astept raspuns multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 02:26:01. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|