Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 11:15:52
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
cum poate sa iti predice ceva ce el face SI E INGADUIT DAR NU DE FOLOS? nu te-ar sminti si nu te-ar revolta ? hmmmm
multa iubire

datorita nevredniciei noastre in credinta .. citi dintre voi ortodocsi daca vi se spune ce spun eu mai credeti in ortodoxie ? sau mergeti la biserica? hmmmm .... asadar ca sa nu va pierdeti din turma ORTODOXA vi se INGADUIE sa mincati .... citeste ce scriu ca nu repet , mai ales ca imi bat joc de invatatura sfintilor dind margaritare cui nu trebuie .... asadar sa nu maai aud din partea ortodocsilor ca ei maninca carne pentru ca iisus a mincat , sau alte bazaconii ca argumente la faradelegile lor .... si da imi asum aceste lucruri si mergeti la orice preoti ortodocsi si puneti-le problema asta .sau la duhovnici ...... apoi va astept pe toti cu raspunsuri .... pentru mine sfintii parinti ai ortodoxiei sunt TRAITORII ADEVARATI DE URMAT .... care au sfinta scriptura si sfinta traditie IN SANGE si unii dintre ei au fost UCISI ca noi sa ne putem bucura de adevar .... imi pun oricind capul la bataie pentru ortodoxie chiar cu pretul vietii mele ....
multa iubire

ASTA E REACTIA DACA IN BISERICA VI S-AR SPUNE CE SPUN EU .... asa au facut si evreii in pustie cind li s-a dat mana sa manince si ei nu si nu ca vor carne ..... si stii ce s-a intimpat , da?
multa iubire
de unde stii tu cum as reactiona eu daca parintele meu duhovnic mi-ar spune sa nu mai mananc carne? as face ascultare asta as face. Si daca si dansul mananca, si mi-a zis ca este rau sa renunt la consumul de carne si lactate pentru sanatatea mea, ai sa-mi spui ca parintele nu cunoaste nici Sfanta Scriptura nu? Desi dansul preda la Facultatea de Teologie. Si sa nu-l ascult?

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 11:18:13
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
E interesant cum te deranjeaca ca UN ORTODOX vorbeste despre hrana sanatoasa si NU te deranjeaza cum altii vorbesc despre NEW-AGE intr-o veselie pe toate topicurile posibile!
de unde stii ce ma deranjeaza si ce nu? nu simt nevoia la fel ca The Listener sa combat pe toata lumea pe toate topicurile care ma deranjeaza. Fiecare este liber sa faca dupa cum il taie capul. Nu discut decat cu cei care mi-au comentat mie postarile. daca am sa scriu eu ceva la topicurile mentionate de tine si vreunul care sustine teoriile New age o sa intre in dialog cu mine am sa-i raspund.

Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 11:18:51
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

[quote=the_Listener;385002]
amice inainte sa imi spui ca vad sau nu ar trebui sa pui versetele , dar hai ca le pun eu si sa imi sPui daca la astea te referi , OK? Capitolul 11
1.În vremea aceea a grăit Domnul cu Moise și cu Aaron și a zis: 2."Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ: 3.Orice animal cu copita despicată, care are copita despărțită în două și își rumegă mâncarea, îl puteți mânca. 4.Dar și din cele ce-și rumegă mâncarea, sau își au copita despicată sau împărțită în două, nu veți mânca pe acestea: cămila, pentru că aceasta-și rumegă mâncarea, dar copita n-o are despicată; aceasta e necurată pentru voi. 5.Iepurele de casă își rumegă mâncarea, dar laba n-o are despicată; acesta este necurat pentru voi. 6.Iepurele de câmp își rumegă mâncarea, dar laba n-o are despicată; acesta este necurat pentru voi. 7.Porcul are copita despicată și despărțită în două, dar nu rumegă; acesta este necurat pentru voi. 8.Din carnea acestora să nu mâncați și de stârvurile lor să nu vă atingeți, că acestea sunt necurate pentru voi. 9.Din toate viețuitoarele, care sunt în apă, veți mânca pe acestea: toate câte sunt în ape; în mări, în râuri și în bălți, și au aripi și solzi, pe acelea să le mâncați. 10.Iar toate câte sunt în ape, în mări, în râuri, și în bălți, toate cele ce mișună în ape, dar n-au aripi și solzi, spurcăciune sunt pentru voi. 11.De acestea să vă îngrețoșați, carnea lor să n-o mâncați și de stârvurile lor să vă îngrețoșați. 12.Toate vietățile din ape, care n-au aripi și solzi, sunt spurcate pentru voi. 13.Din păsări să nu mâncați și să vă îngrețoșați de acestea, că sunt spurcate: vulturul, zgripțorul și vulturul de mare; 14.Corbul și șoimul cu soiurile lor; 15.Toată cioara cu soiurile ei; 16.Struțul, cucuveaua, rândunica și uliul cu soiurile lui; 17.Huhurezul, pescarul și ibisul; 18.Lebăda, pelicanul și cocorul; 19.Cocostârcul, bâtlanul cu soiurile lui; pupăza și liliacul. 20.Toate insectele înaripate, care umblă pe patru picioare, sunt spurcate pentru voi. 21.Dar din toate insectele înaripate, care umblă în patru picioare, să mâncați numai pe acelea care au fluierele picioarelor de dinapoi mai lungi, ca să poată sări pe pământ. 22.Din acestea să mâncați următoarele: lăcusta și soiurile ei, solamul și soiurile lui, hargolul și soiurile lui, și hagabul cu soiurile lui. 23.Orice altă insectă înaripată care are patru picioare e spurcată pentru voi și vă spurcați de ele. 24.Tot cel ce se va atinge de trupul lor necurat va fi până seara; 25.Și tot cel ce va lua în mâini trupul lor să-și spele haina și necurat va fi până seara. 26.Tot dobitocul cu copita despicată, care n-are copita despărțită adânc sau nu-și rumegă mâncarea, este necurat pentru voi; tot cel ce se va atinge de el necurat va fi până seara. 27.Din toate fiarele cu patru picioare, cele care calcă pe labe sunt necurate pentru voi și tot cel ce se va atinge de stârvul lor necurat va fi până seara. 28.Cel ce va umbla cu stârvul lor să-și spele haina și necurat va fi până seara, căci ele sunt necurate pentru voi. 29.Din dobitoacele ce mișună pe pământ, iată care sunt necurate pentru voi: cârtița, șoarecele și șopârla, cu soiurile lor; 30.Ariciul, crocodilul, salamandra, melcul și cameleonul. 31.Acestea dintre toate cele ce mișună pe pământ sunt necurate pentru voi. Tot cel ce se atinge de stârvurile lor necurat va fi până seara. 32.Tot lucrul, pe care va cădea vreuna din acestea, moartă, fie vas de lemn, sau haină, sau piele, sau orice fel de lucru ce se întrebuințează la ceva, lucrul acela necurat va fi; să-l puneți în apă și va fi necurat până seara, iar apoi va fi curat. 33.Tot vasul de lut, în care va cădea vreuna din ele, să-l spargeți, iar cele din el sunt necurate. 34.Orice lucru de mâncare, peste care "a cădea apă din acel vas, necurat va fi pentru voi și toată băutura de băut, din asemenea vas, necurată va fi. 35.Tot lucrul, peste care va cădea ceva din trupul mort al acestora, se va spurca; soba și căminul să le stricați, că necurate sunt și necurate vor fi pentru voi. 36.Numai izvorul, fântâna și adunările de apă vor rămâne curate, iar cel ce se va atinge de mortăciunile din ele, acela necurat va fi. 37.De va cădea ceva din trupul acestora pe sămânța de semănat, aceasta curată va fi. 38.Dacă însă va cădea ceva din trupul lor peste sămânță, după ce aceasta s-a muiat cu apă, atunci sămânța necurată să fie pentru voi. 39.Iar de va muri vreun dobitoc din cele ce se mănâncă și se va atinge cineva de stârvul lui, acela necurat va fi până seara; 40.Iar cel ce va mânca mortăciunea lui, să-și spele hainele sale și necurat va fi până seara; cel ce va duce stârvul lui să-și spele hainele sale și necurat va fi până seara. 41.Toată vietatea ce se târăște pe pământ este spurcată pentru voi; să n-o mâncați. 42.Tot ce se târăște pe pântece și tot ce umblă în patru picioare și cele cu picioare multe dintre vietățile ce se târăsc pe pământ, să nu le mâncați, că sunt spurcate pentru voi. 43.Să nu vă spurcați sufletele voastre cu vreo vietate târâtoare și să nu vă pângăriți cu ea, ca să fiți din pricina ei necurați, 44.Că Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. Sfințiți-vă și veți fi sfinți, că Eu, Domnul Dumnezeul vostru, sfânt sunt; să nu vă pângăriți sufletele voastre cu vreo vietate din cele ce se târăsc pe pământ, 45.Că Eu sunt Domnul, Cel ce v-am scos din pământul Egiptului, ca să vă fiu Dumnezeu. Deci fiți sfinți, că Eu, Domnul, sunt sfânt". 46.Aceasta este legea cea pentru dobitoace, pentru păsări, pentru toate vietățile ce mișună în apă și pentru toate vietățile ce trăiesc pe pământ, 47.După care se pot deosebi cele necurate de cele curate și vietățile ce se mănâncă de vietătile ce nu se mănâncă.
DACA SUNT ASTEA EU ZIC SA LE CITESTI CU FFFFFFFFFF MARE ATENTIE si daca nu le intelegi o sa ti le explic eu , ca s-ar putea sa te pun sa maninci ce scrie acolo si o sa te faci ca ploua .... intelegi ?
multa iubire
!
Da prietene, astea sunt versetele din Levitic cap. 11 SI NU AI CUM SA MA PUI SA MANANC CE SCRIE ACOLO!.In acea lege Dumnezeu ingaduie ca evreii sa consume o mare gama de animale, pasari si insecte dar nu cu tenta obligatorie.DECI AVEAU VOIE SA CONSUME CARNE.Multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 11:19:37
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Nu cred ca ti-a pus cineva pe acest forum ca esti extraordinar.
Iti spun eu acum : ESTI EXTRAORDINAR LISTENER!
de vorbit e usor sa vorbim. si eu pot spune acelasi lucru. ai sa-mi spui si mie ca sunt extraordinara? sau ai sa ma acuzi (fara dovezi) ca mint?

Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 11:50:42
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
imi place ca ma contrazici dar din nou NU DAI VERSETELE la care te referi
ia sa vedem ce scrie
19.De aceea eu socotesc să nu tulburăm pe cei ce, dintre neamuri, se întorc la Dumnezeu,

cine socoteste asta ? Dumnezeu ? sau altcineva ?

si sa continuam ca sa pricepi despre ce e vorba

20.Ci să le scriem să se ferească de întinările idolilor și de desfrâu și de (animale) sugrumate și de sânge.

asadar jertfle la idoli sa fie interzise , animale sugrumate si de sange interzise ,,,, acolo scrie clar SA SE FEREASCA .... tu ce intelegi ? ha ha ha
ca e un indemn sa maninci ?
multa iubire

asadar TOATE imi sunt ingaduite DAR NU TOATE DE FOLOS ...... asadar dupa cum iti spuneam iti e ingaduita carnea dar nu iti e de folos

nu scrie nicaieri SA MINCATI CARNE ci POFTA INIMILOR VOASTRE determina asta ... DUMNEZEU NICAIERI NU A DAT INDEMN SA MANINCI CARNE

si uite aici de cind a facut lumea ce a spus
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.

DE CE NU A ZIS SA MANINCI SI CARNE ?
multa iubire

Prietene, iar interpretezi biblia dupa cum vrei tu si dupa cum iti convine tie! Pai cand Pavel ne indemna sa ne ferim de a consuma animale sugrumate si de sange la ce se refera? In Vechil Testament Dumnezeu a zis ca atunci cand omul sacrifica un animal pentru a-l manca sa-l injunghie, apoi sa-i verse sangele pentru ca in sange se afla viata animalului, dupa care sa-l manance: "Numai carne cu sângele ei, în care e viața ei, să nu mâncați." (Geneza 9-4).Din acest notiv Pavel ne insemna sa nu mancam aminale sugrumate si ne opreste de la sange pentru ca sangele este viata si este al lui Dumnezeu (Geneza 9-5).Dar tot Dumnezeu mai zice ca...
"Groază și frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mișcă pe pământ și toți peștii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână.
Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde"(Geneza 9:2-3)
Deci vezi prietene, insusi Dumnezeu ne zice ca TOT CE SE MISCA SI CE TRAIESTE sa va FIE DE MANCARE, TOATE VI LE-AM DAT, CA SI IARBA VERDE.Dupa cum vezi se face diferenta intre animale si vegetatie...asa ca omul poate manca linistit carne si chiar bunul Dumnezeu ii recomanda asta cu conditia ca mai intai sa-i verse sangele.Multa iubire!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 11:59:05
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene, iar interpretezi biblia dupa cum vrei tu si dupa cum iti convine tie! Pai cand Pavel ne indemna sa ne ferim de a consuma animale sugrumate si de sange la ce se refera? In Vechil Testament Dumnezeu a zis ca atunci cand omul sacrifica un animal pentru a-l manca sa-l injunghie, apoi sa-i verse sangele pentru ca in sange se afla viata animalului, dupa care sa-l manance: "Numai carne cu sângele ei, în care e viața ei, să nu mâncați." (Geneza 9-4).Din acest notiv Pavel ne insemna sa nu mancam aminale sugrumate si ne opreste de la sange pentru ca sangele este viata si este al lui Dumnezeu (Geneza 9-5).Dar tot Dumnezeu mai zice ca...
"Groază și frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mișcă pe pământ și toți peștii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână.
Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde"(Geneza 9:2-3)
Deci vezi prietene, insusi Dumnezeu ne zice ca TOT CE SE MISCA SI CE TRAIESTE sa va FIE DE MANCARE, TOATE VI LE-AM DAT, CA SI IARBA VERDE.Dupa cum vezi se face diferenta intre animale si vegetatie...asa ca omul poate manca linistit carne si chiar bunul Dumnezeu ii recomanda asta cu conditia ca mai intai sa-i verse sangele.Multa iubire!
iara te grabesti ... hai sa vedem ce scrie . ok? si banuiesc ca si gindesti ce scrie , nu?
si sa iau versetele
ce inseamna la indemana ? sa vedem .
dex online .ro
ÎNDEMÂNÁ vb. v. ajuta, ajutora, ocroti, proteja, sprijini, susține.

asadar amice vezi un pic sensul cuvintelor ca vorbesti timpenii

Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde

animalul mort mai traieste ? cum poate sa se miste ? si sangele e viata lui , asadar traieste ? sau bei sangele lui ca acolo e viata ? si DE CE E COMPARATIA šŽca si iarba verde ŽŽ?

amice imi pare rau din nou , dar vorbesti timpenii

multa iubire
pavel stie ce spune DAR TU NU NU INTELEGI CE SPUNE
MULTA IUBIRE
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 12:11:25
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Vă rog respectuos, păstrați-vă strict în linia topicului. Dacă doriți discuții despre carne curată, vegetarianism, veganism, etc., deschideți topicuri speciale (dacă nu sunt deja). Vă mulțumesc!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 12:14:55
the_Listener
Guest

Implicit

[quote=stefan florin;385443]
Citat:

amice inainte sa imi spui ca vad sau nu ar trebui sa pui versetele , dar hai
1.În vremea aceeaa grăit Domnul cu Moise și cu Aaron și a zis: 2."Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ: 36.Numai izvorul, fântâna și adunările de apă vor rămâne curate, iar cel ce se va atinge de mortăciunile din ele, acela necurat va fi. 37.De va cădea ceva din trupul acestora pe sămânța de semănat, aceasta curată va fi. 39.Iar de va muri vreun dobitoc din cele ce se mănâncă și se va pângăriți cu ea, ca să fiți din pricina ei necurați, 44.Că Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. Sfințiți-vă și veți fi sfinți, că Eu, Domnul Dumnezeul vostru, sfânt sunt; să nu vă pângăriți sufletele voastre cu vreo vietate din cele ce se târăsc pe pământ, 45.Că Eu sunt Domnul, Cel ce v-am scos din pământul Egiptului, ca să vă fiu Dumnezeu. Deci fiți sfinți, că Eu, Domnul, sunt sfânt".
iara te grabesti ----
multa iubire
numeri 11, ca sa vezi cum au inteles evreii ingaduinta.si cita credinta aveau in Domnul ...
1.Poporul însă începu să cârtească în auzul Domnului, iar Domnul auzind, se aprinse mânia Lui, izbucni între ei foc de la Domnul și începu a mistui marginile taberei. 2.Atunci a strigat poporul către Moise, iar Moise s-a rugat Domnului și a încetat focul. 3.De aceea s-a numit locul acela: Tabeera, adică ardere, căci acolo a fost aprins între ei focul de la Domnul. 4.Străinii, dintre ei, începură să-și arate poftele și ședeau cu ei și fiii lui Israel și plângeau, zicând: "Cine ne va hrăni cu carne? 5.Căci ne aducem aminte de peștele, pe care-l mâncam în Egipt în dar, de castraveți și de pepeni, de ceapă, de praz și de usturoi; 6.Acum însă sufletul nostru tânjește; nimic nu mai este înaintea ochilor noștri decât numai mana". 7.Iar mana era ca sămânța de coriandru și înfățișarea ei era ca înfățișarea cristalului. 8.Poporul se ducea și o aduna, o râșneau în râșnițe sau o pisau în piuă, o fierbeau în căldări și făceau din ea turte; iar gustul ei era ca gustul turtelor cu untdelemn. 9.Când cădea noaptea roua pe tabără, atunci cădea peste ea și mana. 10.Moise însă auzea cum plângea fiecare prin familiile sale și la ușa cortului său, și s-a aprins tare mânia Domnului și s-a mâhnit Moise. 11.Atunci a zis Moise către Domnul: "De ce întristezi pe robul Tău și de ce oare n-am aflat milă înaintea ochilor Tăi, căci ai pus asupra mea sarcina a tot poporul acesta? 12.Oare eu am zămislit tot poporul acesta și oare eu l-am născut, de-mi zici: Ia-l în sânul tău, cum ia doica pe copil, și-l du în pământul pe care cu jurământ l-am făgăduit părinților lui? 13.De unde să iau și să dau eu carne la tot poporul acesta? Căci plâng înaintea mea și. zic: Dă-ne carne să mâncăm! 14.Eu singur nu voi putea să duc tot poporul acesta, că acest lucru este greu pentru mine. 15.Dacă faci așa cu mine, atunci mai bine omoară-mă, de am aflat milă înaintea ochilor Tăi, ca să nu mai văd necazul acesta". 16.Atunci Domnul a zis către Moise: "Adună-Mi șaptezeci de bărbați, dintre bătrânii lui Israel, pe care-i știi tu că sunt căpetenii poporului și supraveghetorii lui, și du-i la cortul adunării, ca să stea cu tine acolo. 17.Că Mă voi pogorî acolo și voi vorbi cu tine și voi lua din duhul care este peste tine și voi pune peste ei ca să ducă ei cu tine sarcina poporului și să nu o duci numai tu singur. 18.Iar poporului spune-i: Să vă curățiți pentru ziua de mâine și veți avea carne, deoarece ați plâns în auzul Domnului și ați zis: Cine ne va hrăni cu carne? Că ne era bine în Egipt; că are să vă dea Domnul carne să mâncați și veți mânca; 19.Și veți mânca nu numai o zi, nici numai două sau cinci zile, nici numai zece sau douăzeci de zile, 20.Ci o lună întreagă veți mânca până vă va da pe nas și vă veți scârbi de ea, pentru că ați disprețuit pe Domnul, Care este între voi, și v-ați plâns înaintea Lui și ați zis: La ce trebuia să ieșim noi din Egipt?" 21.Apoi a zis Moise: "În poporul acesta, în care mă aflu, sunt șase sute de mii de pedeștri și Tu zici: Am să le dau carne să mănânce și vor mânca o lună de zile! 22.Li se vor tăia, oare, toate oile și toți boii, ca să le ajungă? Sau tot peștele mării li se va aduna, ca să-i îndestuleze?" 23.Zis-a Domnul către Moise: "Dar, oare, mâna Domnului e scurtă? Acum vei vedea de se va împlini sau nu cuvântul Meu". 24.Atunci a ieșit Moise și a spus poporului cuvintele Domnului, a adunat șaptezeci de bărbați dintre bătrânii poporului și i-a pus împrejurul cortului. 25.Și S-a pogorât Domnul în nor și a vorbit cu el; și a luat din duhul care era peste el și a pus peste cei șaptezeci de bărbați căpetenii. Îndată însă cum a odihnit duhul peste ei, au început a prooroci, dar apoi au încetat. 26.Doi dintre bărbați însă au rămas în tabără: pe unul îl chema Eldad și pe celălalt îl chema Medad. Și a odihnit și peste ei duhul, căci erau din cei înscriși, dar nu veniseră la cort, și au proorocit și ei acolo în tabără. 27.Atunci a alergat un tânăr și a spus lui Moise, zicând: "Eldad și Medad proorocesc în tabără". 28.Și răspunzând, Iosua, fiul lui Navi, slujitorul lui Moise, unul din aleșii lui, a zis: "Domnul meu Moise, oprește-i!" 29.Moise însă i-a zis: "Nu cumva ești gelos pe mine? O, de ar fi toți prooroci în poporul Domnului și de ar trimite Domnul duhul Său peste ei!" 30.Apoi s-a întors Moise în tabără împreună cu bătrânii lui Israel. 31.Atunci s-a stârnit vânt de la Domnul, a adus prepelițe dinspre mare și le-a presărat împrejurul taberei cale de o zi într-o parte și cale de o zi în cealaltă parte împrejurul taberei, strat gros aproape de doi coți de la pământ. 32.Atunci s-a sculat poporul și toată ziua și toată noaptea aceea și toată ziua următoare au adunat prepelițe; și cine a adunat puțin, tot a adunat zece coșuri și le-au întins împrejurul taberei. 33.Dar carnea era încă în gura lor și nu isprăviseră încă de mâncat, când se aprinse mânia Domnului asupra poporului, și a lovit Domnul poporul cu bătaie foarte mare. 34.Și s-a pus numele locului aceluia: Chibrot-Hataava, adică mormintele poftei, căci acolo au îngropat pe poporul cel aprins de poftă. 35.Apoi a plecat poporul din Chibrot-Hataava la Hașerot și s-a oprit în Hașerot.
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 12:16:05
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Vă rog respectuos, păstrați-vă strict în linia topicului. Dacă doriți discuții despre carne curată, vegetarianism, veganism, etc., deschideți topicuri speciale (dacă nu sunt deja). Vă mulțumesc!
deja se stie ca era vin ... ai si alte argumente ca nu era ? ca le desfiintez... ai onoarea sa le aduci
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 12:18:53
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
de unde stii tu cum as reactiona eu daca parintele meu duhovnic mi-ar spune sa nu mai mananc carne? as face ascultare asta as face. Si daca si dansul mananca, si mi-a zis ca este rau sa renunt la consumul de carne si lactate pentru sanatatea mea, ai sa-mi spui ca parintele nu cunoaste nici Sfanta Scriptura nu? Desi dansul preda la Facultatea de Teologie. Si sa nu-l ascult?
du-te si pune-i problema ASA CUM AM PUS-O EU si vezi ce zice .... si apoi intoarce-te cu raspunsurile si combate-ma sau nu .... nimeni nu iti va spune ca e rau sa renunti la consumul de carne ca ar incalca postul unde este fara carne , lapte , brinza . oua , peste si ar insemna ca postul e rau ... asadar nu merge
multa iubire
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51