Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2009, 12:13:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
(asta este tristetzea pentru necredincioshi ca ei cred ca Adevarul este subiectiv, adica este doar parere personala, [COLOR=blue]ca defapt ei cred ca adevarul este nascocirea shtiintzifica plina de vicleshuguri shi speculatzii ce par farandoieli deci reale[/COLOR])

[COLOR=red](asta e parerea tuturo orbilor, ca ei shi-au deschis ochii shi ca atare ei vad adevaruri veshnice, care culmea, contravin Adevarului, deci e o inshelare in masa shi ferice cine va ramane credincios pana la sfarshit lui Dumnezeu, caci va avea parte de adevar shi lumina shi dreptate shi viatza lui nu va fi invartyoshata spre mocirla minciunii)[/COLOR].

Eu cred ca spusele tale nici nu prea mai au nevoie de comentariu [COLOR=blue](poi ce vrei sa insinuezi prin lipsa nevoii comentariului?)[/COLOR], sa judece fiecare, dar numai unul mic spre clarificare:

Adica tu crezi ca eu si cei care credem ca pamantul de invarte in jurul soarelui suntem necredinciosi din cauza asta si nu credem in adevarul revelat prin Hristos?

poi din pricina asta nu shtiu ce se poate intampla, din pricina minciunii spune dumneata ce se poate intampla, dar asha credeam shi eu ca shi voi, pana nu demult in explicatziile lui kepler shi galileo shi a tot felul de explicatzionishti shi acum tind sa cred ca se inselau shi sunt sigur ca se inshelau, shi pot sa afirm linishtit shi sa cred ca: "Totushi Soarele Rasare" deci toate din Cer se invart in jurul pamantului shi carmuiesc zilele shi noptzile spre vremi spre anotimpuri deci sunt semne spre vremi, deci iata ca daca nu credetzi in scripturi, nu inseamna ca suntentzi neaparat mai putzin credincioshi ci doar mai mult sau mai putzin ignorantzi, caci nu spre shtiintza ne-a chemat ci spre cunoashtere iar Cunoashterea lui Dumnezeu nu vine lesne ci in cautarea plinirii smereniei, iar cand vine cunoshtiintza, darul cunoshtintzei, atunci credinciosul o alunga de la sine pentru smerenie, caci a zis CLD: "nu shtitzi doar ca sa shtitzi ci ca sa plinitzi" caci cel ce shtie shi nu face este asemenea omului care in loc sa-shi zideasca el casa sa pe stanca shi-a zidit-o pe nisip, shi au dat apele in ea, a venit furtuna shi s-a risipit casa aceea... caci era zidita pe nisip... pe nisip-ul pacatelor...

deci orbii nu sunt mai putzin credincioshi ci fie sunt ignorantzi fie nu au primit darul vederii asha cum primise orbul in sambata orbului ca sa o sarbatorim noi Duminica... o zi a invierii shi a soarelui ce rasare shi se invarte in jurul mantuirii omului...

deci nu am vrut sa par trufash shi sa jignesc, dar soarele totushi Rasare!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Geneza Templier Knight Din Vechiul Testament 67 27.05.2017 19:14:27
Interpretarea viselor redandrei90 Generalitati 14 02.04.2014 14:09:09
Interpretarea Scripturii ancah Secte si culte 78 20.11.2011 15:33:47