Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2010, 01:22:16
orthodoxia.i.thanatos orthodoxia.i.thanatos is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Ratacirea ta e cat se poate de clara. A accepta un semn diavolesc (666 de ex) pe actul meu de identitate mi se pare o lepadare clara, si constiinta imi spune asta, nu numai duhovnicii.

Nu vreau sa zic ca actualele acte de identitate au cei 3 de 6, vreau doar sa zic ca daca ar avea clar acei 3 de 6, si lepadarea ar fi clara. Parerea mea.
Cred ca exagerezi. In primul rind acel act de "identitate" nu-ti apartine, e al Cezarului, ca sa stie cine misca in tara lui si pe care ti-l poate lua oricind inapoi. Daca nu ma insel, pe pasapoarte chiar scrie ca sint proprietatea Ministerului de Externe. Daca Cezarul vrea sa-si tina evidenta la dosare cu numere "diabolice", cine-l poate impiedeca?... Cu totul altfel s-ar pune problema daca ar vrea sa ma insemne in carne (pe mina sau pe frunte).

In al doilea rind, asa cum am spus, nimeni nu-ti cere sa te lepezi de Hristos si nu-ti conditioneaza vinzarea sau cumpararea de bunuri de posesia unui asemenea document. In ziua cind o sa o faca, atunci o sa am si un alt raspuns.

Duhovnicii vostri mai bine v-ar invata ortodoxia pina la capat decit sa se lupte cu situatii inCHIPuite.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine a fost nevasta lui Cain? catalin755 Generalitati 23 13.08.2012 23:19:46
Cine a fost la manastirea ghighiu? ingerul_pazitor Generalitati 6 08.08.2010 21:28:43
De ce a fost prohodul cenzurat? SI DE CINE? SI CAND? ghost7 Despre Biserica Ortodoxa in general 13 16.02.2010 14:11:53
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! T-Bone Generalitati 13 25.08.2007 20:36:20