![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneata zici că știi citi românește de te dai așa o mare lingvisvistă... tulburată? De unde ești dumneata de loc și ce ești de neam? Sobietică sau diversionistă sau din ce rasa pură de securiști tablagii te-ai ivit? Păi ce am zis și scris eu și ce te-ai făcut dumneata că ai priceput... comentând... că-mi vine să... zic și eu cuiva că cine are noroc are!!! Citat:
...și nu ți se pare suficient cam cât am scris prin zonă, așa fără nici un efort? Că dacă aș fi fost prooroc mi-aș fi proorocit mie însumi cam așa: ''Dacă nu mă pocăiesc și nu mă păzesc apoi ca să mă păzească Domnul atunci precis în clipa următoare prezicătoare aș cădea direct de sus ca piatra legată de gâtul săracului, taman în fundul lacului... așa, din susperstiț pestriț.'' Iar undele de la piatra aruncată de zidari în lac ar forma... ''apoi firește... ecoul papagalului: „ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă.) Și placa: ''...placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''” Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...” ...'' Mirarea mea este cum de voi nu simțiți și nu auziți nimic, nici măcar cum crește iarba... cum se înalță vrejul de fasole uriașă... și nici cum și cât roade viermișorul... una-ntr-una. Păi farsa asta politică o pui dumneata în scenă toată ziua... și văd că o și jucați la nesfârșit... ca pe o piesă proastă și ridicolă dar care e bine întreținută din ceva fonduri, bani spălați, până o să vă vină să... Uite o piesă de genul ăsta. Last edited by vsovivi; 06.12.2010 at 15:07:00. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|