![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Despre experimentul Pitesti: - a fost implementat ca masura disperata, din cauza ca nu se mai putea trai in oras din cauza cainilor; - nu au fost exterminati complet toti cateii vagabonzi; - sau nu a durat suficient ca sa fie 100% eficient Da, in situatia in care copilul meu ar fi pus fata in fata cu un caine care l-ar putea mutila sau chiar omori, atunci i-as da un pistol cu care sa se apere. Pentru ca despre autoaparare vorbesc eu aici, nu despre satisfacerea urii prin varsare de sange de caine al strazii. Da, sa nu ucizi se refera numai la oameni: Facerea 9, 3 "Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde." Inteleg bine ca tu esti o vegeratiana convinsa? :)
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|