Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 11:57:30
bizantina's Avatar
bizantina bizantina is offline
Member

Data înregistrării: 10.11.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andra_07 Vezi mesajul
M-am consultat cu mai multi decat ai crede. Probabil din cauza evolutiei lumii si transformarii ei, foarte multi preoti dau un alt sens cuvantului "desfranat". De exemplu, unii considera ca "desfranat/a" este o persoana care se culca cu mai multi/multe in viata sa. Oamenii care au o viata indecenta. Daca traiesti cu o singura persoana intr-o relatie de durata, ti se spune sa te casatoresti in curand ca asa e bine. De exemplu, doi preoti mi-au spus ca ei considera mai rau sa furi decat sa ai relatii cu persoana iubita. Mi-au dat ca explicatie ca furtul incalca si porunca lui Dumnezeu, dar mai afecteaza si terte persoane. In schimb a te culca cu o persoana pe care o iubesti si cu care e foarte posibil sa te casatoresti, nu afecteaza alte persoane. Daca ei au gresit, condamnati-i pe dansii. Doar va relatez.
Cine va permite sa scrieti astfel de atacuri la adresa preotilor ortodocsi?

invatatura noastra este alta decat ce scrieti aici, cu nerusinare:

"In schimb a te culca cu o persoana pe care o iubesti si cu care e foarte posibil sa te casatoresti, nu afecteaza alte persoane."

deci nici macar nu e sigur ca se vor casatori, e doar posibil !!!

pacatul afecteaza in primul rand pe cel care-l comite si va primi Iadul vesnic ca destinatie.

ps.: oare nu sunt preoti pe acest forum care sa puna la punct pe aceasta doamna care promoveaza imoralitatea? cum isi permite sa spuna: se culca nefiind casatoriti, dar e probabil ca se vor casatori????!!! cum isi permite?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pana cand? tigerAvalo9 Generalitati 107 12.10.2013 22:16:38
Curatia maria55 Maslul 13 13.04.2011 13:10:35
unirea trupeasca-rugaciune Anna Nunta 8 18.08.2009 16:04:37
Despre curatia inimii ancah Generalitati 4 15.08.2007 00:11:11