Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Doamne ajută.
Îmi cer iertare pentru greșirea numelui generalului pe care l-a trimis regina Tereza să treacă cu tunurile prin românii din ardeal, am scris din ce mi-am adus aminte. Îmi cer iertare pentru orice neplăcere și durere de cap ce o provoc. Nu sunt eu cel mai smerit, dar pentru că îmi apăr credința nu îmi cer iertare. Pentru că Îl mărturisesc pe Hristos nu am să-mi cer niciodată iertare, oricât de mult îi zgârâie în urechi și pe ochi, pe unii, cuvintele mele.
Sunt întristat pentru lipsa de încredere acordată preoților Bisericii și Sfinților lui Hristos, pe care fratele Priceputu o are. Nădăjduiesc să fie cât mai puțini ca el.
Mulțumesc tuturor celor care nu pe mine mă apărați, ci Adevărul, anume pe Hristos Unul. Pe El pururea să-L mărturisiți, căci toată erezia care va cădea pe piatra cea din capul unghiului, pe Hristos, se va sfărâma. Îndrăzniți.
Blestemata Inchiziție, la fel cu ereziile romano-catolice din care vine, este cel mai mare GENOCID al omenirii tuturor timpurilor, HOLOCAUSTUL omenirii, având crime mai multe decât ale lui stalin, hitler, lenin, mao și ceaușescu la un loc. Și vorbesc Adevărul.
Spune un stareț rus de la Mănăstirea Optina, că antihristul va veni din sânul romano-catolicismului, în cartea Filocalia de la Optina, Volumul 1.
Bucurii tuturor.
|
<<Evreii
După 1945, cifra cel mai des folosită pentru numărul de evrei uciși a fost cea de șase milioane. Centrul de comemorare al Holocaustului, Autoritatea Yad Vashem de Amintire a Eroilor și Martirilor Holocaustului din Ierusalim, comentează:
Nu este cunoscut numărul exact al evreilor uciși în Holocaust. Cifra cea mai frecventă este cea de șase milioane, avansată de Adolf Eichmann, un demnitar de rang înalt al SS-ului. Majoritatea cercetărilor confirmă că numărul victimelor s-a situat între cinci și șase milioane. Primele estimări plasau numărul la între 5,1 milioane (Profesorul Raul Hilberg) și 5,95 milioane (Jacob Leschinsky). Cercetări mai recente, ale Profesorului Yisrael Gutman și Dr. Robert Rozett în Enciclopedia Holocaustului, estimează numărul de morți între 5,59 si 5,86 milioane, iar potrivit unui studiu coordonat de cercetătorul german Wolfgang Benz numărul estimativ este de 5,29 până la 6 milioane.
Principalele surse pentru aceste statistici sunt comparațiile dintre recensămintele de dinainte de război și cele postbelice. A fost folosită și documentația nazistă cu date parțiale privind diversele deportări și asasinate. Se estimează că centrul de comemorare și documentare Yad Vashem are în prezent peste patru milioane de nume ale victimelor.[29]
Alte victime: prizonieri de razboi 2-3 milioane, detinuti politici 1-1,45 milioane, sarbi 600.000, Polonezi 200.000, Romi 220.000 - 500.000, Masoni 80.000 - 200.000, Persoane cu handicap 200.000 - 250.000, Prizonieri de război spanioli 7 000–16 000, Martori ai lui Iehova 2 500–5 000
Aproximativ trei milioane de cetățeni polonezi neevrei au murit în timpul războiului, din care două milioane erau etnici polonezi, restul de un milion fiind membri ai minorităților etnice, ucraineni, bieloruși ș.a., marea majoritate a celor uciși erau civili, masacrați mai ales în timpul operațiunilor speciale ale Germaniei naziste.[54][55] Cel puțin 200.000 dintre aceste victime au murit în lagărele de concentrare. Mulți alții au murit ca rezultat al masacrelor ca cel din timpul Revoltei Varșoviene când au murit între 120.000 și 200.000 de civili.>>
http://ro.wikipedia.org/wiki/Holocaust