Citat:
În prealabil postat de Inorogul
Daca copilul tau nu va fi ascultator, nu te va preaslavi aducandu-ti ofrande, sarutandu-ti mana, sunandu-te des si, in cazuri extreme, nu iti va recunoaste paternitatea, ai avea taria sa il vezi cum este biciuit pana la sange vreme de o singura ora, intr-un subsol intunecat de bloc? Daca ai putea opri acest act de o cruzime inimaginabila (parerea mea), ai face-o?
Multumesc!
|
Nu am pretentia sa ma preaslaveasca nimeni, nici sa-mi aduca ofrande, ci doar sa nu o ia pe cai gresite. Chiar daca ar face asta si ar ajunge intr-o situatie descrisa de tine,normal ca as incerca daca mi-ar sta in putere sa o opresc. Daca insa ar incalca legile tarii si ar fi nevoit sa suporte consecintele acestui fapt, nu prea vad cum l-as mai putea ajuta, cu tot regretul. Poate as avea si alti copii care ar fi cinstiti, si nu as putea sa le rup de la gura lor sau sa le pretind sa faca ei asta, ca sa pot mitui judecatorii ca sa il scape pe frate-su

. Sau daca s-ar incurca cu interlopii iarasi cu vad cum as putea eu sa-l scap din ghearele acestora, fara sa fac la randu-mi vreo ilegalitate...
De fapt nu prea am intels unde bati. Te referi cumva la faptul ca Isus L-a preaslavit mereu pe Dumnezeu Tatal, si cu toate astea, Acesta nu L-a salvat de la supliciu chiar daca nu a fost vinovat?