![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este problema mea ca va considerati opiniile si parerile ca fiind sfinte. Si eu am mare incredere in politicieni si toti cei care ii ridiculizeaza denota lipsa de respect, chiar si de bun-simt (cum spuneti dumneavostra), la adresa mea. Sunt si absolut convins ca faceti plecaciuni in semn de respect cand auziti ca musulmanii vor avea parte de 72 de fecioare virgine in paradis. Citat:
Citat:
Acestea sunt valori suficiente pentru a lupta si a le apara. Credeti ca se poate lupta doar pentru Dumnezeu, Allah si Iehova? Am vazut ce fel de lupte sunt astea. Citat:
Nu ma deranjeaza absolut deloc ce ati spus dar ma amuza contrastul dintre ceea ce spuneti si ceea ce, in mod evident, ati aratat ca sunteti. Adresarea cu pronumele de politete nu va salveaza :). Era si mai interesant sa aflam de ce dumnea-mea si alti atei avem doar papagal, cu argumente specific umane. In concluzie, nu inteleg ce imi/ne imputati. Vreti sa vedeti proteste ale ateilor, cu strazi inchise si circulatie deviata, pe Dealul Mitropoliei? Pentru ce? Asta inseamna sa luptam? Lupta ateilor din Romania este, sau ar trebui sa fie, una simpla: apararea drepturilor si principiilor democratice. Vi se pare o lupta banala? Nu este problema nostra ca va simtit calcati pe coada. Nimic din ceea ce cerem nu presupune incalcarea legilor acestui stat. Acesta este si motivul pentru care nu am nicio problema cu BOR atunci cand cere statului ajutor pt. construirea Catedralei. Sa ceara, ca are tot dreptul. Nu incalca nicio lege. In cel mai rau caz, il sanctionez, democratic, pe cel care da, nu pe cel care cere. |
|