![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca acestor minoritati nu le convince"sistemul" nu au decat sa-si faca scoala lor:scoala evreiasca,scoala musulmana,scoala pt atei,etc... De ce o mana de minoritati sa schimbe mersul lucrurilor pt majoritatea??? Eu asta nu pricep cand vine vb despre minoritati...Sunt exact ca ala pe care nu il lasi sa moara apoi nu te lasa el sa traiesti!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 14.11.2014 at 15:02:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
* Iar dacă e să privim adevărata față a lucrurilor, minoritatea în România e tocmai omul creștin. Dincolo de declarațiile formale e limpede ca lumina zilei că România NU este o țară creștină, cu atât mai puțin ortodoxă. Modul nostru de a fi, ca popor, ca fapte de zi cu zi, ca mod de desfășurare a relațiilor interumane - nu este creștin. Ci doar mimează declarativ creștinismul. Hai să spunem lucrurilor pe nume! * România a fost o țară creștină pe vremea bunicilor și străbunicilor noștri. Acei oameni aveau frica lui Dumnezeu și rostirea Numelui lui Hristos nu se făcea crispat ca azi, ori fanatic, ci firesc, cu dulceață și bucurie. A te trezi și a adormi cu rugăciunea era un obicei al oricărui român. La fel a ține posturile, sărbătorile, datinile toate. Sentimentul comuniunii era viu și multe încercări grele au depășit strămoșii noștri, cu frică și nădejde în Dumnezeu. Dar azi e altfel, pentru că noi suntem altfel. Azi mai avem ici-colo câteva rudimente ale vieții creștine, pâlpâieli ale unui jăratic aproape stins din ceea ce cândva a fost un rug de frumoasă iubire. Apa trădării, marea fărădelegilor, oceanul păcatelor amenință să stingă și jăraticul acesta din urmă. Dar nu-l va stinge! România nu mai este o țară creștină, cu atât mai puțin ortodoxă, însă în România și în lume mai sunt români creștini, mai sunt cuvioși, mai sunt jertfelnici bineplăcuți Domnului, mai sunt sfinți. Și vor fi mereu, cât va dăinui românul botezat în Hristos pe pământ. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incercuiti cuvantul care nu se potriveste in urmatoarea serie: frica, firesc, dulceata, bucurie. |
|
|||
|
|||
![]()
Test de cunostiinte biblice elementare:ce inseamna frica de Dumnezeu in conceptia crestina.Baiete te faci de ras.Nu mai scrie prostii,Ioan a spus bine ce a spus,dar pt ca tu esti strain de credinta debitezi prostii.Incearca sa te controlezi,pe cat posibil,desi nu as miza prea mult pe aceasta capacitate a ta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va referiti la Dumnezeul din cauza/datorita caruia au murit, cu aproximatie, 2.821.364 oameni, conform Bilbiei si 24,994,828 conform estimarilor (ex: aproximatii pt. Potopul lui Noe). Daca doriti facem calcul la sange, cum se spune, pe versetele Bibliei. Preferata mea: Regi 2:23-24 (http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/regi-2/2/) 23. De acolo s-a suit la Betel. Si pe cand mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate si si-au batut joc de el. Ei ii ziceau: "Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!" 24. El s-a intors sa-i priveasca si i-a blestemat in Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure si au sfasiat patruzeci si doi din acesti copii. M-am simtit vizat, ca si eu faceam misto de un batran din cartier. Evident greseam, dar nu stiam ca alti colegi de-ai mei, la fel de tineri si jucausi, au fost mancati de ursi din acest motiv. Am fost si eu crestin. Tremurau chilotii pe mine vreme de o saptamana dupa fiecare mastrubare. Nu va referiti la frica aia despre care vorbesc si eu? Pacat! Despre frica aia as fi vrut sa vorbim. Da' nu e nicio problema. Vorbiti intai despre frica la care va refereati dumneavostra si vorbim apoi si despre aceea, reala, mai putin filosfica, despre care vorbeam eu. |
|
||||
|
||||
![]()
Toți oamenii "mor" doar din cauza lor.
|
|||
|
|||
![]()
Nu din cazua lor, individual, ci a omului in general. E suficient pt. un prunc sa se stinga in conditii mizere pentru pacate stramosesti. Asta da dreptate!
|
|
|||
|
|||
![]()
Și de când ai renunțat la eticheta de creștin te masturbezi fără nicio grijă, nu?
|
||||
|
||||
![]()
După cum scrie, din păcate da.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Partea buna e ca scap de pacatul avortului. |