![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orice om are chipul (adică firea) lui Dumnezeu, 6. Eu am zis: "Dumnezei sunteți și toți fii ai Celui Preaînalt". 7. Dar voi ca niște oameni muriți și ca unul din căpetenii cădeți.(Psalmi81,6-7) dar ca să aibă și asemănarea cu El, e nevoie de schimbare puternică de voință(așa cum spui), deoarece trebuie ca trupul să fie supus obiectivelor sufletești, ceea ce pentru un om obișnuit nu e cu putință. 26. Dar Iisus, privind la ei, le-a zis: La oameni aceasta e cu neputință, la Dumnezeu însă toate sunt cu putință.(Mt19,26) Acest ultim verset ar putea sugera că doar Fiului lui Dumnezeu îi este accesibilă această schimbare dumnezeiască de voință invocându-se coborârea Sa din cer, nu și omului de rând, însă și voia omului se ridică la puterea dumnezeiască de schimbare prin acțiunea Duhului Sfânt care dirijează Karma spre ridicare. Citat:
Citat: