Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2009, 01:15:19
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Va referiti, desigur, la biserica ortodoxa (desi i se potriveste doar una din cele trei caracteristici, dupa parerea mea).

E cam incalcita treaba. Cand am facut parte din aceasta biserica, staretul manastirii Brancoveanu (Sambata de Sus - Brasov), parintele Teofil Paraian, mi-a spus: "lasa Biblia" . Sunt exact cuvintele pe care mi le-a spus, cand i-am marturisit (la o spovedanie) ca am inceput sa citesc Sfanta Scriptura. Putea sa ma incurajeze si sa-mi recomande un ajutor in intelegerea corecta a Cuvantului lui Dumnezeu.

Acum, dvs. spuneti ca nu am "autorizatie" de folosire a Sfintei Scripturi, daca nu sunt ortodox. Practic, cred ca v-ar place ca Sfanta Scriptura sa nu fie cunoscuta.
Nu cred, ca Pr. Teofil Paraian sa fi interzis citirea bibliei. Asta este o minciuna sfruntata.
Oare chiar nu aveti limite?
I-ai ascultat predicile Pr. Paraian? Ai gasit in predici ceva in sensul spus de tine? Ma indoiesc.
Poate ca ti-a spus ceva despre pacate, si tu i-ai replicat ca "citesti biblia". Posibil sa-ti fi raspuns: "lasa biblia", ca nu asta am intrebat sau spus, ci... Ia adu-ti aminte cum a fost si incearca sa nu trunchezi adevarul, caci tot minciuna este. Eu oricum nu cred ca ti-a facut asemenea recomandare.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. Seraphim7 Secte si culte 104 23.10.2022 00:36:38
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini RafaelMiticaPitulice Despre Sfanta Scriptura 25 02.08.2011 09:01:17
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50