![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Una e sa te gandesti la un protestant din America sa zicem, care n-a stiut toata viata decat de ceea ce a auzit la adunarea lui, acolo, si care a adormit in speranta invierii, cu credinta in Hristos. Iar altul este cazul tau de exemplu, care ai avut privilegiul de a te fi nascut intr-o tara ortodoxa, care ai avut acces la Adevar si l-ai refuzat constient. Pe tine nu te vad bine, sa stii. Fara suparare, dar asta cred eu. Dar sa nu uitam ca: "O, adâncul bogăției și al înțelepciunii și al științei lui Dumnezeu! Cât sunt de necercetate judecățile Lui și cât sunt de nepătrunse căile Lui! Căci cine a cunoscut gândul Domnului sau cine a fost sfetnicul Lui?" Romani 11, 33-34
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|