Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Reguli in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2009, 12:27:34
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Păi dacă e să te ei după data nașterii din pagina personală și eu am cam aceiași vârstă.Nu am completat această rubrică că deh...femeia tot femeie.. chiar dacă se mai smerește ea nu prea vrea să vadă toată lumea câți ani are!
Aș vrea eu să am 24 de ani și mintea de acum! (atunci credeam că le știu pe toate ca unii atei de pe aici dar nu știam nimic pe când acum "știu că nu știu nimic")
Sa stii ca nu din cochetarie am ascuns varsta ,a fost un loc despre forumisti unde eram invitati sa scriem varsta si am scris-o ,dar s-a sters ,sau nu mai stiu eu.
Cat despre statul in picioare ma bucur ca macar atata sacrificiu pot face si eu ,fiind mai slaba in virtuti si mai lenesa in cele duhovnicesti.
Pentru mine e un mic sacrificiu dar in acelasi timp si un avantaj statul in picioare ,sa nu imi zboare gandul.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Presa creeaza o imagine proasta Bisericii? Bogdan N Generalitati 114 22.06.2011 17:25:19
veste proasta - par iustin emanuel2007 Stiri, actualitati, anunturi 4 27.03.2009 15:38:16