![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce nu intelegi tu este ca este posibil ca sa traiesti autentic credinta in Hristos in biserica ortodoxa. Rugaciunile si cantarile care se fac trebuie sa fie din inima, curate si sincere, nu de suprafata. Credinciosul nu e ortodox daca nu se pocaieste cu adevarat. Spuneai ca ai suferit o transformare dramatica in bine datorita crestinismului. Puteai foarte bine sa incerci si in biserica ortodoxa si am certitudinea ca reuseai cel putin la fel de bine sa te schimbi in omul cel nou. Citat:
Pentru noi, participarea la Liturghie este inceputul vietii vesnice, este viata noastra impreuna cu Iisus, vesnicia iesita din sine si integrata pentru cateva ore in timpul nostru actual. Fara Liturghie, fara Taina Spovedaniei, fara impartasirea cu cuvintele Lui si cu Insusi Trupul Lui, fara trairea vietii in spiritul jertfelnic al Lui Hristos, iubindu-L pe El si toata faptura creata - nu este mantuire. Nu mai caut trimiterile din NT, ca le stii sigur.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|